Yeni Projeler

Siltaş Yapı Pendik projesi resmen başlıyor! Dolayoba’ya 351 konutluk yeni proje geliyor!

Siltaş Yapı, İstanbul Pendik’te inşa edeceği yeni projesinin inşaatına resmen başlıyor. Dolayoba Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan olan projede 361 konut bulunuyor.


Siltaş Yapı, İstanbul Anadolu yakası Pendik’te hayata geçireceği yeni projesinin inşaatına başlıyor.  Siltaş Yapı’nın Pendik Dolayoba Mahallesi’nde inşa edeceği yeni projesinde 361 konutun dışın da 28 adet ticari alan da yer alıyor.

Siltaş Yapı’nın Pendik’teki yeni projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve ÇED süreci başlamıştı. 1 milyar 200 milyon 204 bin TL’ye mal olacak proje için ‘ÇED Gerekli Değildir’ kararı verildi.

Dolayoba Mahallesi Yakacık Cadesi 10447 Ada 1 Parsel üzerinde hayata geçirilecek olan Siltaş Yapı Pendik projesinin arsa alanı 10 bin 203 metrekare şeklinde açıklandı.

İnşaat alanı 64 bin 182 metrekare şeklinde açıklanan Siltaş Yapı Pendik projesi kapsamında A, B, C ve D olacak biçimde toplamda 4 blok inşa edilecek. 

Siltaş Yapı Pendik projesinde yer alan;

-A blokta 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olacak şekilde toplam 14 kat, 63 adet daire ve 1 adet ticari alan


-B blokta 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olacak şekilde toplam 14 kat, 72 adet daire ve 7 adet ticari alan, 


-C blokta 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olacak şekilde toplam 14 kat, 144 adet daire ve 12 adet ticari alan,


-D blokta 3 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olacak şekilde toplam 13 kat, 72 adet daire ve 8 adet ticari alan yapılacak.

Siltaş Yapı Pendik projesi karma proje olarak yükselecek. Konutların dışında ticari alanları da bulunacağı projede 514 araçlık kapalı otopark da yer alacak.

SİLTAŞ YAPI PENDİK DOLAYOBA PROJESİ NEREDE?

Siltaş Yapı Pendik Dolayoba projesinin bitişiğinde konutlar, siteler, bankalar ve okullar bulunuyor. Söz konusu proje alanına en yakın yerleşim alanı 50 metre mesafede bulunurken, söz konusu projenin kuzey yönünde 500 metre uzaklıkta Velibaba Meslek ve
Teknik Anadolu Lisesi yer alırken, 500 metre batısında ise Mehmet Rüştü Aşık Kutlu Cami yer alıyor. 

NE ZAMAN TAMAMLANACAK? 

Siltaş Yapı Pendik Dolayoba projesinin inşaat aşamasında 250 personel çalışması planlanıyor. 2025’in 2. yarısında tamamlanması planlanan Siltaş Yapı Pendik projesinde 1.168 kişi yaşayacak. 

 

Paydaşlar arasında mülk satışının şartları! 

Konut satışları, konut dışı satışı 2.5 sene sonra solladı! 

KPSS'den 60 alanlar dikkat! KPSS 50 ve 60 puanla nereye girilir? Kaç puanla memur olunuyor?