29 / 04 / 2024

Silvakon Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve İmalat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!


Silvakon Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve İmalat Sanayi Anonim Şirketi 240 bin TL sermaye ile bugün İlker Turan tarafından kuruldu. 



Silvakon Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve İmalat Sanayi Anonim Şirketi İlker Turan tarafından 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Silvakon Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve İmalat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; a. Endüstriyel işletmelerde ve binalarda enerji verimliliği, otomatik kontrol,izleme sistemleri,ölçme teknikleri konusundaher türlü mühendislik,malzeme satın alımı,projelendirme, devreye alma,taahhüt,bakım,test ve optimizasyon,kalibrasyon, eğitim, sertifikalandırma, etüt,denetçilik,müşavirlik,servis ve danışmanlık faaliyetlerini,ısı veya sıhhi sıcak suya ilişkin cihaz ve ekipmanlarının satışı,projelendirilmesi, kurulumu ve uygulanması ile ısıtma enerjisi ve sıhhi sıcak sutüketimlerini aylık veya belirli dönemlerde ölçülmesi ve ısıtma ve sıhhi sıcak su giderlerinin kullanıcılara paylaştırılmasını gerçekleştirir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Geri Dön