Kent Haberleri

Şimdi altın alma zamanı! Herkes gözünü dört açsın! Gram altın 1.000 TL'yi aşacak! Sakın dolar almayın! Duyan koşuyor

Altın fiyatlarında bugün yükseliş başladı. Haftanın son işlem gününde gram altın kritik sınırda işlem görürken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''şimdi altın alma zamanı'' diyerek yatırımcıları uyararak sakın dolar almayın dedi. Altın fiyatları haftanın son işlem gününe yükselişle başladı

Son dakika altın fiyatları merakla takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, '' şimdi altın alalım mı?'' sorusuna aynıt olarak ''kesinlikle'' diyerek cevap verdi.

Altın almanın zamanı olduğunu söyleyen Memiş ilerleyen günlerde gram altının 1,000 TL seviyesini geçeceğini söyledi. Dolar için ise sakın dolar almayın diyerek yatırımcıları uyardı. Bu açıklamayı duyan yatırımcılar kuyumculara koştu. 

SAKIN DOLAR ALMAYIN!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, doları bir yatırım aracı olarak görmediğini söyleyerek '' Her ne kadar değer artışları devam etse de dolar bir yatırım aracı değil bir ödeme aracıdır. Dolardan uzak kalması gerektiğini düşünüyorum.'' dedi.

 
ŞİMDİ ALTIN ALMA ZAMANI

Altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar ''altın alma zamanı şimdi mi?'' sorusu üzerine İslam Memiş ''kesinlikle'' diyerek açıklama yaptı. Memiş; '' şunu unutmamak gerekiyor. Kısa vadeli bir beklenti içine girmemek gerekiyor. 2023 yılının hazırlığını yapmak gerekiyor. 984 TL seviyesinden gram altın alan bir yatırımcı büyük bir ihtimalle 2-3 hafta sonra 1.000 TL seviyesinin üzerinde bir gram altın görecektir. Bugünleri de fırsata çevirmek için bir fırsat olarak görmesi gerekiyor.'' dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM 4 KASIM 2022

Altın fiyatları haftanın son gününde yükselişe geçti. Ons altın 4 Kasım 2022 fiyatı 1647 seviyesine kadar yükseldi. Gram altın alış fiyatı 986 lira, satış fiyatı 998 liradan işlem görüyor.

Çeyrek altın alış fiyatı 1616 lira,satış fiyatı 1633 lira, yarım altın 3222 lira, satış fiyatı ise 3256 liradan işlem görüyor.