Beyaz Eşya

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?  Mini fırınlar tipik olarak geleneksel tam boy fırınlardan daha küçük ve daha kompakttır, bu da onları küçük apartman dairelerinde yaşayan veya sınırlı  mutfak alanı olan insanlar için iyi bir seçim haline getirir

Mini fırın veya ekmek kızartma makinesi olarak da bilinen mini fırın, yiyecekleri pişirmek, kızartmak ve kızartmak için kullanılan küçük bir cihazdır.  Mini fırınlar tipik olarak geleneksel tam boy fırınlardan daha küçük ve daha kompakttır, bu da onları küçük apartman dairelerinde yaşayan veya sınırlı  mutfak alanı olan insanlar için iyi bir seçim haline getirir.

Sadece az miktarda yemek pişirmesi gereken veya tam boy bir fırın kullanarak tüm mutfağını ısıtmak istemeyen kişiler için de kullanışlıdır. Mini fırınlar ekmek, hamur işleri ve küçük güveçler dahil olmak üzere çeşitli yiyecekleri pişirmek için kullanılabilir  ve genellikle tost ve diğer unlu mamuller yapmak için yerleşik bir tost makinesi işlevine sahiptir.

Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın
34 litre
4 fonksiyon statik midi fırın
Yoğurt yapma fonksiyonu
90 dk. programlanabilen ve pişirmeyi durduran
mekanik saat
Termostatlı ısı kontrol sistemi
1 yuvarlak tepsi, 1 standart kare tepsi ve 1 özel
tasarım tel ızgara
Renk: Gri
Ürün net ölçüleri: (Y*G*D) (cm) 33 * 48 * 37

Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

İşlevsel ve kaliteli ürünleri kullanıcılarla buluşturan Simfer, Simfer M3426 Albeni Midi Fırın modeliyle keyifli yemekeler ve sunumlar hazırlamanıza yardımcı oluyor.  Pratik kullanım avantajıyla pişireceğiniz börek, kek, kurabiye, pasta ve yemekler size vakit kazandırırken sevdiklerinizin damaklarında muhteşem lezzetler bırakıyor.

 El lezzetinizi pişirme kalitesiyle birleştiren Simfer Albeni, ufak boyutu ile mutfaktaki hareket alanınızı genişletiyor. Şık ve estetik dış dizaynı yanında sahip olduğu  üstün teknolojik fonksiyonu kullanıcı deneyimini ve kalitesini zirveye çıkarıyor. Çekirdek aileler ve kalabalık olmayan misafirler için ideal olan midi fırın aracılığı ile
 hem ısıtma hem de pişirme işlemleri en ivedi ve en leziz şekilde yapılabiliyor. Hamur işleri ve yemeklerinizi kurutmadan pişiren cihaz farklı  programları sayesinde her ürüne uygun pişirme gücü sergiliyor.

Neden Simfer M3426 Albeni Midi Fırını Tercih Etmelisiniz?

Sahip olduğu dört ayrı pişirme sistemi kullandığınız ürüne özel bir pişirme özelliği uyguluyor. Zamanlayıcı işlevi istenilen termostat derecesine uygun bir süre belirlemenize olanak sağlıyor. Pişirme zamanı bittiğinde ısıtıcıların elektriği otomatik olarak kesiliyor  ve bir uyarı sesi veriliyor.Termostatlı ısı kontrol fonksiyonuyla fırın istediğiniz sıcaklıkta çalışabiliyor. Kaydırmayan tabanı tezgahlardan kayasına mani oluyor ve pratik kullanımı destekliyor.
Yumuşak yüzeyli slotlu tepsilerde kesik kenarlar bulunmuyor ve kullanım anında elinize zarar gelmesini engellemiş oluyor. Yuvarlak tepsisi geniş hacmi, basit  temizlenebilmesi, darbeye mukavemeti yüksek pürüzsüz iş ve dış yüzeyiyle mükemmelliğe ulaşmanıza katkıda bulunuyor.

SİMFER M3426 MİDİ FIRIN 07 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.simfer.com.tr


Hepsi burada     : 1.199,00 TL

cimri            : 1.059,00 TL

n11              : 1.115 .00 TL

Akakçe           : 1.099,00 TL

Simfer           : 1.159.00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 07 Ocak 2023 tarihinde saat :01:50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.91 Türk Lirası, altının gramı ise 1123 Türk Lirası değerinde.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

,Yeni araba alacaklar dikkat!  Honda Civic 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar?

Samsung hayranları sabırsızlıkla bekliyordu! İşte Samsung Galaxy S23'ün iddia edilen fiyatı!