27 / 04 / 2024

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...



Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği ve kaç lot verdiği özellikli borsada hissesi olan yatırımcılar tarafından arama motorlarında araştırılmaya devam ediliyor. DMRGD borsa işlem tarihi de bu kapsamda araştırılmaya başlandı. DMR Unlu Mamuller olarak da bilinen Simit Sarayı halka arz talep toplama işlemleri 21 Eylül 2023 - 22 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İşte konuya ilişkin merak edilen detaylar...

DMGRD BİST işlem tarihi borsada hissesi olan yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Önceki hafta Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan DMRGD halka arz sonuçları açıklandı. İşte konu hakkında detaylar...

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

DMR UNLU MAMULLER (SİMİT SARAYI) HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Geçtiğimiz hafta SPK onayı ile talep toplayan DMR Unlu Mamuller halka arz sonuçları belli oldu. Eylül 2023 - 22 Eylül 2023 tarihleri arasında talep toplama sürecini tamamlayan Simit Sarayı halka arzında şirket, 75 milyon lotunu bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit bir biçimde dağıttı.

10,24 TL'den talep toplama sürecini tamamlayan Simit Sarayı, yatırımcılara 13 - 14 lot (en fazla 143 TL) dağıtımda bulundu. Halka arzda, toplamda 2 milyon 973 bin 896 adet yurt içi bireysel yatırımcını talepleri karşılandı. Bunun yanı sıra, yapılan tahsisata göre talepleri karşılanan yurt içi kurumsal yatırımcı sayısı ise 182 olarak kayıtlara geçti.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

SİMİT SARAYI (DMRGD) BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

SPK onayı ile Eylül 2023 - 22 Eylül 2023 tarihleri arasında halka arz olan Simit Sarayı'nın 27 Eylül 2023 - 28 Eylül 2023 tarihleri arasında DMRGD koduyla borsada işlem görmesi bekleniyor.

DMR UNLU MAMULLER KİMİN?

Dmr Unlu Mamuller’in dört esas ortağı bulunuyor. Şirket paylarının yüzde 57,20’si Simit Sarayı, yüzde 34,06’sı Re-Pie Portföy Yönetimi'ne yüzde 4,69’u Pardus GSYO'ya ve yüzde 4,04’ü A1 Portföy Yönetimi'ne ait olduğu biliniyor.

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

50 bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu! Bankalar arka arkaya güncel oranlarını açıkladı!

Vergisiz telefonun detayları peş peşe açıklandı! İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön