04 / 05 / 2024

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 



Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'ın çok konuşulan malikanesi ortaya çıktı ve değeri 1 milyon dolar...

1 MİLYON DOLARDAN FAZLA EDER!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: Azerbaycan'da yayın yapan İctimai TV'deki 'Persona' proğramına kapılarını açan Sinan Oğan evinin değerinin 1 milyon dolardan fazla olduğunu söyledi. 

Oğan'ın mâlikanesinin bahçesinden ilk görüntüler yayınlandı. Oğan, "Burası 1 milyon dolardan fazla eder. İçinde futbol ve voleybol sahası var, açık hava sineması var" dedi.

Azeri medya mensubunun, “Ben 1 milyon dolarlık bir bahçeye mi gelirdim, eve mi gelirdim?” sorusu üzerine ise Oğan, “Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. Aşağı da bizim, birazdan oraya da bakarız. Futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer. O yüzden yani buraya bir milyon dolar verseler vermem” dedi.

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

SİNAN OĞAN KİMDİR?

Sinan Oğan, 14 Mart 1969 tarihinde Azerbaycan Türkü bir ailenin çocuğu olarak Iğdır'ın Melekli beldesinde doğdu. 

Azeri kökenli Türk stratejik araştırmacı ve siyasetçidir. 2011 Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Iğdır milletvekili seçilerek meclise girdi.

Marmara Üniversitesi ve Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak bulundu. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için ATA İttifakı tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterildi.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunu olup aynı üniversitede 1992 yılında mali hukuk ve bankacılık alanında Azerbaycan'da Ekonomik ve Mali Sektörün Yapısal Analizi başlıklı tez ile yüksek lisans çalışmasını tamamlamıştır.

Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesinde doktora çalışmasını tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsünde araştırma görevlisi, Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesinde öğretim görevlisi ve dekan yardımcısı olarak görev yaptı. 

1991 yılında Sovyetler Birliği'nin dağılmasından önce Ebulfez Elçibey ile görüşme gerçekleştirdi ve Azerbaycan'ın bağımsızlığı sonrasında bir süre Elçibey'in cumhurbaşkanlığı ofisinde çalıştı.

1992-2000 yılları arasında TİKA Azerbaycan temsilcisi oldu. Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Rusya Ukrayna Araştırmaları Masası başkanlığı yaptı. Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Analizler Merkezini (TÜRKSAM) kurdu ve başkanlığını yaptı.

Hindistanlı iş adamı gökdelenin tepesine malikane yaptı ama oturamadı!

Lüks ve güvenli Deprem Evi ilk defa satışa sunuldu! 24 milyon liraya satılıyor!

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Geri Dön