05 / 07 / 2024

Sinaner Grup'tan mimarlara tam destek!

Sinaner Grup'tan mimarlara tam destek!

Sinaner Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yozgat: ''Gençler bu ülkeyi imar edecek seçilmiş insanlardır. Sinaner ticari bir kuruluş olduğunu unutarak adeta akademik anlayışla hareket ederek gençlere fırsat vermektedir" dedi.



Sinaner Grup üçüncü yılını Novotel'de düzenlenen törenle kutladı. Törene, Sinaner Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yozgat, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Rıdvan Olgun, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyeleri, iş adamları ve Sinaner Grubun çalışanları katıldı. 



GENÇLER BU ÜLKEYİ İMAR EDECEKTİR 



Sinaner Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yozgat Sinaner Grubun üçüncü yılının kutlandığı törende yaptığı açıklamada; "Sinaner şirketler grubu kurulmuş bir düzenin devamı değildir. Bir nevi sosyal sorumluluk projesi olarak başlamıştır. Meslek hayatına yeni atılmış arkadaşlar bir ideal etrafında toplanmıştır. 3 yıldır gelmiş olduğumuz yerin gerçek sahibi sizlersiniz.  Gençler bu ülkeyi imar edecek seçilmiş insanlardır. Mimarın miraslarına sahip çıkarak, dini değerleri yükseltebildikleri, toplumun her kesimine hizmet verebildikleri yapılar tasarlayıp inşa edebilmektedirler. Sinaner ticari bir kuruluş olduğunu unutarak adeta akademik anlayışla hareket ederek gençlere fırsat vermektedir" dedi. 


GURUR DUYUYORUM 


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Sinaner şirketler grubunun başarısı ile gurur duyduğunu belirterek şunları kaydetti; "Sinaner grup üniversitemizin geleceğinde kendide olmak istediği bir şirket doğrultusunda olabilir. Geleceğe baktığımız zaman mühendislerimizin hayata atılmalarında çok büyük zorluklar olduğumuzu hepimiz biliyoruz. Gençlerimiz ilk mezun olduğu yıllarda ayakları yere basmıyor. Hayata çıkınca hayat çok farklı. Gidişat gerçekten mükemmel bir gidişat. Üç yıl çok kısa bir süre. Ben bu kadar referansı üç yıl içinde sağlayan bir şirketten bende bir üyem olarak gurur duyuyorum."



Taka


Geri Dön