Beyaz Eşya

Sinbo 4,5 litre airfryer; Bu fiyata bir daha alamazsınız! Hemen bakın...

Son dönemde üst üste gelen zamlar bir çok üründe alımı oldukça zorlaştırdı. Fiyatı artan ürünler arasında gözde ev aleti airfryerler de var. Fakat Sinbo, 4,5 litre airfryerı uygun fiyatıyla dikkatleri çekti. İşte detaylar... Hem artan talep, hem yükselen döviz kuru, hem de ekonomik nedenlerle fiyatı günden günde yükselen bu ürünleri almak giderek daha da zorlaşıyor

Son dönemin gözde ev aletleri airfryerler de gelen zamlardan nasibini aldı. Hem artan talep, hem yükselen döviz kuru, hem de ekonomik nedenlerle fiyatı günden günde yükselen bu ürünleri almak giderek daha da zorlaşıyor. Fakat Sinbo 4,5 litre airfryer fiyatıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yakında zamlanması beklenen bu ürün en uygun airfryer seçeneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. İşte detaylar...

Sağlıklı yaşam ve beslenme trendleri, günümüzde giderek daha fazla kişi tarafından benimseniyor. Bu doğrultuda, sağlıklı yemek pişirme yöntemleri de popülerlik kazanıyor. Bu trende uygun olarak, Sinbo, kullanıcıların sağlıklı yemekler hazırlama imkanı sunan "SCO-5056 Airfryer" modelini piyasaya sundu.

Sinbo SCO-5056 Airfryer, geleneksel fritözlerin aksine yağsız pişirme teknolojisiyle dikkat çekiyor. Gıdaların sağlıklı ve hafif bir şekilde pişmesini sağlayan bu model, sıcak hava dolaşımı sayesinde lezzetli ve çıtır çıtır sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

Geniş 4.5 litre kapasitesi sayesinde, aileler için ideal bir seçenek sunan SCO-5056 Airfryer, patates kızartması, tavuk, sebze, deniz ürünleri ve daha birçok yemeği yağ kullanmadan pişirebilmenize olanak tanıyor. Bu özelliğiyle daha düşük kalorili yemekler hazırlayarak, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırıyor.

https://www.dr.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 23.03'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 26 lira 78 kuruş, euro 29 lira 86 kuruş, altının gramı ise bin 697 lira 88 kuruş değerindedir. 

Beko Tezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde 3 bin TL indirim

Şok markete uygun fiyatlı beyaz eşya geliyor: Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacaklar hemen baksın!

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte 17 Temmuz 2023 fiyat listesi