03 / 05 / 2024

Sinbo El Blender Seti için bütçenize en uygun fiyatlar nerede? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Sinbo El Blender Seti için bütçenize en uygun fiyatlar nerede? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta bana bir yardımcı lazım diyen ev hanımları için Sinbo, çok fonksiyonlu doğrama, çırpma ve buz kırma işlemini keskin bıçakları ile gerçekleştiriyor. Zamandan tasarruf ettiren küçük ev aleti ev hanımlarının yeni gözdesi haline geldi.



Sinbo El Blender Seti için bütçenize en uygun fiyatlar nerede? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakların ve ev hanımlarının en çok tercih ettiği küçük ev aletleri ile büyük işler ortaya koymak her kadının en doğal hakkıdır. Kalabalık aileler ve çalışan ev hanımları için uygun donanıma sahip el blender seti ortaya koyduğu lezzetli yemekler ile beğeni topluyor. Yemek yapma işini daha kolay hale getirerek mutfakta geçirilen zamanı minumuma indiriyor.

EL BLENDER SETİNİN ÖZELLİKLERİ

  • Çok fonksiyonlu yapısı ile ön planda olan blender setleri doğrama, çırpma, dilimleme, buz kırma ve rendeleme gibi avantajlar sunuyor.
  • Sert veya yumuşak ürün fark etmeden işlev gösteren Sinbo blender seti maksimum performans sağlıyor.
  • Bu ürün sayesinde yemek hazırlama, tatlı yapma ve salata hazırlama gibi işlemler daha pratik bir şekilde hazırlanmış oluyor.
  • Ceviz, fındık, soğan, domates, elma gibi meyve ve sebzeler blender setinden geçirilebiliyor.
  • Patates, soğan, biber ve diğer ürünler blender seti içerisinde parçalara ayrılabiliyor.Daha dayanıklı bıçaklar ile işlemler kolaylaşıyor. 
  • Yemeğin içerisinde bulunacak ürünler blender setinden geçirilerek istediğiniz kadar küçük parçalara ayrılabilme fonksiyonuna sahiptir.
  • Blender setinde yer alan bıçaklar paslanmaz çelikten üretilmiştir. Paslanmaz çelik madde sayesinde daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  • 400 W güç ile çalışan blender seti doğrama ve çırpma işlemi sırasında maksimum performans ortaya koyar.

Peki bütçenize en uygun fiyatlar hangi satış mağazasında? İşte güncel fiyat listesi
 


Geri Dön