08 / 05 / 2024

Sincan Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahalleleri için TOKİ ile protokol imzalandı!

Sincan Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahalleleri için TOKİ ile protokol imzalandı!

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna radyoya konuk oldu. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna " Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Uliubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. " dedi...




Sincan'da Kentsel Dönüşüm başlıyor. Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Uliubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı. 2 katrilyonluk dev projenin en önemli aktörlerinden olan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da projenin detaylarını Ostim Radyo ve Aşk FM canlı yayınında Sincanlılarla paylaştı. Bayramdan sonra görüşmelere başlanacağını belirten Başkan Tuna, hiçbir rant beklentilerinin olmadığının altını çizdi.


Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki hak sahiplerinin proje maliyet fiyatına konul sahibi olacaklarına değinen Sıncan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Toplu Konul idaresinin ve Sincan Belediyesi'nin bir rant beklentisi olmadığının altını çizdi.


Yedigün Gazetesi


Geri Dön