27 / 04 / 2024

Sinem Yıldırım eski eşi Ahmet Bayer'i yalnız bırakmıyor!

Sinem Yıldırım eski eşi Ahmet Bayer'i yalnız bırakmıyor!

Ahmet Bayer'den olaylı bir şekilde boşanan Sinem Yıldırım eski eşini yalnız bırakmıyor. Sosyetik güzel, ölümden dönen Ahmet Bayer'le sık sık görüştüğünü söyledi



Geçtiği köprü yıkılınca dereye düşerek ölüm tehlikesi atlatan Ahmet Bayer'in yanına ilk koşan kişi eski eşi Sinem Yıldırım oldu. Bayer iyileşene kadar onun yanında olduğunu söyleyen Sinem Yıldırım eski eşiyle hala görüştüğünü söyledi. Temmuz ayında Bayer'in sevgilisi Aslı Baş öldüğünde de eski eşini aradığını belirten sosyetik güzel, 'Yaşadığım sürece onun yanında olmaya devam edeceğim. Aslı'nın ölümünden sonra da onu yalnız bırakmadım. Sık sık görüşüyoruz' diye konuştu.

BARIŞMA SİNYALİ Mİ

Ünlü turizmci Ahmet Bayer'den olaylı bir şekilde ayrılan Sinem Yıldırım, 'Gazetelerde yazıldığı gibi kanlı bıçaklı değiliz. Ortada çocuklarımız var. Çocuklarımız olmasa bile görüşmeye devam ederiz. Bence boşanınca görüşmemek evrimden yoksun bir durum. Bizim böyle bir durumumuz yok' diye konuştu. İki çocukları bulunan Yıldırım ve Bayer'in yeniden görüşmeye başlaması ikilinin barışacağı iddialarının da ortaya atılmasına neden oldu.
Akşam/Nurbanu GÜNEY ELBİR


Geri Dön