Genel

Sinpaş 84 ay vade kampanyasına devam ediyor!

Konut sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni kampanyası “Tarihi Fırsat”ın reklam filminde Türk Sanat Müziği’nin Divası Emel Sayın ve ülkemizin adını sık sık yurtdışında duyuran Manken-fotomodel Tülin Şahin

Reklam filminde her iki ünlü ismin şöhret olma yolunda hayatlarında yakaladıkları fırsata vurgu yapılarak, Sinpaş GYO’nun 84 ay vadeli “Tarihi Fırsat” kampanyasının da hayatta bir kez karşılacak fırsat olacağına dikkat çekiliyor.

Sinpaş GYO yeni kampanyası “Tarihi Fırsat”ın reklam filmi için Türk Sanat Müziği’nin sevilen sesi Emel Sayın ve ünlü fotomodel Tülin Şahin’in rol aldığı iki ayrı film çekildi. Bosphorus City projesini tanıtan ilk film, Emel Sayın’ın evinde, bir belgeselde hayatını anlatır gibi, yaşamı boyunca önüne çıkan en önemli fırsatı anlatırken başlıyor. Sayın’ın “Ses kraliçesi seçildikten sonra, Ankara Radyosu’nun sınavlarını kazandım. Bir anda hayatım değişti. Tüm Türkiye beni ilk o zaman tanıdı. Bu fırsatı kaçırsaydım, belki de bugün Emel Sayın olmayabilirdim” diyor ve Sinpaş’ın tarihi fırsatına atıf yaparak “Bence insan önüne çıkan fırsatları değerlendirmeli” mesajını veriyor.

Aqua City 2010 projesi için çekilen filmde Tülin Şahin, kendisini bir alışveriş merkezinde keşfeden fotoğrafçı sayesinde girdiği modellik yarışmasını anlatıyor ve film “Bence insan önüne çıkan fırsatları iyi değerlendirmeli, çünkü hayatta hergün bir fırsat çıkmıyor” demesiyle son buluyor.

Sinpaş GYO İletişim & Reklam Koordinatörü Barış Ekinci, “Reklam filmi için Emel Sayın ve Tülin Şahin’i seçmemizin nedeni her ikisinin de kendi alanınında başarılı isimler olmaları ve kariyerlerine, bizim de reklam filmimizin ana teması olan, önlerine çıkan kaçırılmayacak fırsatla başlamış olmaları” dedi.

Çekimleri 2 gün süren ve setinde 40 kişilik bir ekibin çalıştığı reklam filmini yönetmen Barış Kaya çekti.

HERKES HAYALİNDEKİ EVE KAVUŞSUN DİYE SİNPAŞ GYO’DAN TARİHİ FIRSAT!
Sinpaş GYO , yeni kampanyası “84 Ay Vade” ile bir ilke daha imza atıyor. Yeni satış politikası ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla düzenlendi. Ev sahibi olmak isteyenler, banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5’i peşin, yüzde 10’u 1 yıl, yüzde 30’u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.150 TL’den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek ve bu kampanya ile daha geniş kitleler lüks konut sahibi olabilecek.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TEMALI LÜKS KONUT PROJESİ : BOSPHORUS CITY

Türkiye’nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City’de, 26 bin m2 büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz’ın yalıları ve İstanbul’un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul Boğazı’ndaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı Meydanı ile R.Hisarı meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor.

İstanbul’un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler; Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City projesinde yeniden yorumlanıyor. Tasarımı 3 yıl süren Bosphorus City, tamamlandığında 10 bin kişiye İstanbul’un doyumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu bir yaşam alanı sunacak.

İstanbul Boğazı’nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City’de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; 60 m2 ile 645 m2 aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 181.700 TL’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ÇEKMEKÖY BÖLGESİNİN EN LÜKS KONUT PROJESİ: AQUA CITY 2010

Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010 sosyal ve kültürel aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Projede profesyonel spora imkan veren çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya klüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan Skylight’lı kapalı yüzme havuzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor. Projede fiyatlar 252.500 TL’den başlıyor.

Aqua City 2010’da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolu'sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010’da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. Aqua City 2010’da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak.

Anadolu yakasında planlanan Üsküdar-Ümraniye metro hattında üzerinde bulunan ve Şile Otoyoluna sadece 1 km mesafede bulunan Aqua City 2010, Çekmeköy bölgesinde, Şile otoyolu aksındaki önemli konumuyla her yöne rahat ulaşım imkanı sunuyor.
Takvim