Proje Güncel

Sinpaş Altın Oran yeni reklam filmi ile ev sahiplerini arıyor!

Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi Altınoran, Ankaralıların projeyi seçme nedenlerini reklam filmiyle ekranlara taşıdı. Cast kullanılmayan reklam çekimlerinde ev sahipleri Altınoran’ı seçme nedenlerini kendileri anlattı.


Ankara’nın yeni konut projesi Altınoran, Ankara’yı pek çok yenilikle tanıştırmaya hazırlanırken, ev sahibi olmayı düşünen Ankara’lılardan yoğun talep görüyor. Projenin ilgiyle takip edilmesinin sırrı ise ilk olma özelliği taşıyan pek çok sosyal donatıyı içinde bulunduruyor olması.  Alışveriş alanları, gölü, 640 metrelik göl kenarı yürüyüş yolu, iç bahçesinde yer alan adaları, farklı konseptlerdeki avluları, su kanalları, mağazaları, cafe ve restoranların yanı sıra, İmrahor Vadisi sırtlarında bulunan ve yaklaşık 620 bin metrekarelik alana yayılan rekreasyon alanındaki zengin bitki örtüsü, kayak pisti, çocuk vadisi ve buz pateni ile Altınoran,  Çankaya Oran’a yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.


 ‘Cast’ değil gerçek ev sahipleri!

Proje, içinde barındırdığı ve Ankara’da ilk olacak sosyal olanaklarını anlatmak üzere yeni reklam filminde de cast yerine gerçek ev sahiplerine yer verdi. Her yaş grubunu temsilen üç farklı çiftin yer aldığı reklam fimlerinde ev sahipleri tamamen kişisel beklenti ve kendi düşüncelerini paylaşıyor.


Sinpaş Altın Oran reklam filmi için tıklayınız


www.sinpasaltinoran.com.tr

444 1974