Yeni Projeler

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi. Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi toplam 390 konut, 5 bloktan oluşmaktadır

Boulevard Sefaköy, Sinpay GYO imzasıyla ile hayat geçiriliyor. Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi toplam 390 konut, 5 bloktan oluşmaktadır. Projedeki konutlar 6 ila 7 katlı olup yatay mimariyle inşa ediliyor. Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde 120 ay vade ve 1.55 faizle konut satışları başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy güncel fiyat listesi.

BOULEVARD SEFAKÖY KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Boulevard Sefaköy projesi toplam 390 konut 5 bloktan oluşmaktadır. Konutların tamamı yatay mimariyle inşa edilip 6-7 katlı koutlardan oluşuyor.

Toplamda 390 konutta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Fiyat listesi ise şu şakilde;:

 

SİNPAŞ BOULEVARD SEFAKÖY ÖDEME KOLAYLIĞI!

Boulevard Sefaköy projesinden konut almak isteyenler için ödeme kolaylığı sağlandı. Boulevard Sefaköy projesinden konut almak isteyenler için Halkbankası anlaşmalı olarak 3 milyon liraya kadar 1,55 kredi faiz oranı ile kredi imkanı sağlanmaktadır.

Projenin satışları başlamış olup teslimlerin ise 2024 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

SİNPAŞ BOULEVARD SEFAKÖY  LOKASYON BİLGİSİ!

Boulevard Sefaköy projesi lokasyon olarak merkezi konumda olup; Sefaköy metrobüs ve metro durağına yürüme mesafesinde, E-5’in yanı başında, Basın Ekspres Yolu ile Tem bağlantısına ulaşımı kolay olup, hastane ve florya sahiline de yakındır. 

WEB: sinpasboulevard.com
TELEFON: 444 1974

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Sinpaş Koru Aura'da 3+1 daireler 72 ay vade ve 27 bin 500 TL taksitle!

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...