01 / 05 / 2024

Sinpaş cirosunu yüzde 86 artırdı

Sinpaş cirosunu yüzde 86 artırdı

Kampanyalarda hız kesmeyen Sinpaş grup,35.yılında cirosunu yüzde 86 artırdı



Sinpaş Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer,ilk sezonda 750 ev satarak,231 milyon TL'nin üzerinde ciro elde ettiklerini belirterek,yaz döneminin yanı sıra eylül ayında yeni projelerin faaliyete geçeceğini söyledi.'Ev' değil 'keyifli yaşam alanları' inşa etme vizyonu ile 1974 yılında yola çıkan Sinpaş Grubu 35.yılını dünyaca ünlü isimlerle kutlamaya başlıyor.Bosphorus City,Aqua City,Lagün ve Bursa Modern evleriyle yapı sektöründeki kalitesini ortaya koyan Sinpaş Grubu ,35.yılını kutlarken özgün ve yenilikçi temalı konut projeleriyle yatırımlarına hızla devam ediyor.

CİRO YÜZDE 86 ARTTI

Türkiye'nin yatırımına en elverişli bölgelerinde yaşam kalitesini yükseltmek amacı ile geliştirdiği projeleri ile Sinpaş,grubun arzi ve konut geliştirme çalışmalarını profesyonel bir yöntem anlayışı ile tek bir çatı altında yürütüyor.
Sinpaş GYO Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer,4 projede de geçen senenin ilk sezonu ile kıyaslandığında ciro bazında yüzde 86,adet bazında ise yüzde 99 oranında artış yakaladıklarını belirterek,cirolarıyla ilgili bilgileri açıkladı.

BANKALARLA KAMPANYALARI SÜRDÜRDÜK

Gacemer şöyle konuştu:'Aqua City Nisan ayı sonunda lanse edilmişti.Satışa çıkan 1.etabın yüzde 86'sını ilk sezonda sattık ve 95.276.500 tl ciro elde edildi.Sezonun geç başlatılması nedeniyle kampanyalarımıza devam edeceğiz.Bosphours City projemizde ise 225 adet konut satarak 1 hafta içerisinde Ortaköy etabının yüzde 66'sını sattık ve 87.5 milyon TL ciro elde ettik.Lagün projemizde ise ilk sezonda 45 ev satarak 33 milyon TL ciro elde ettik 3. ve 4. etabın inşaatı ise devam ediyor.'Bursa Modern yatırımını büyüttüklerini belirten Gacemer,'Ottomanors Mahallesinde kısa sürede 55 ev sattık.Sonucunda ise 16 milyon TL ciro elde edildi.Konut kredisi oranları da düşünürsek,sektörde bazı projelerin durdurulduğunu biliyoruz.Bizler ise projelerimizle ilgili konut kredisi konusunda bankalarla da anlaşarak ,kampanyalarımıza devam etmeyi uygun bulduk'ifadesini kullandı.

Sinpaş GYO olarak farklı komseptlerde büyük ölçekli temalı konut projeleri geliştirdiklerine dikkat çeken Gacemer ,devam eden projelerimizden Lagün'de konutlarımızı erken teslim etmeye başladıklarını ,Aqua City 2010'un 1.etabının ise 2011'de teslim edilmesi planladıklarını söyledi.

Bosphours City'de fiyatlar 206 bin TL'den başlıyor.Aqua City'de fiyatlar 127 bin TL ile 893 bin TL arasında değişiyor.Lagün evleri 501 bin TL'den satışa sunulurken Bursa Modern 'de ise en düşük fiyat 126 bin TL.

Gazete Habertürk


Geri Dön