28 / 04 / 2024

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.



Sinpaş, Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Satış sürecinin devam ettiği projelerden konut sahibi olmak isteyenler indirim imkanı ya da 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanırken, vadeli ödemelerde ise şirket bünyesinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

EGE VADİSİ'NDE HEMEN TESLİM AVANTAJI

Toplamda 26 bin 905 metrekare arsa alanına sahip Sinpaş Ege Vadisi projesinde 892 adet konut bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 konutların yer aldığı Ege Vadisi'nde teslimler hemen yapılıyor.  Ege Vadisi projesinden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanından ya da vadeli ödemelerde 24 ay vade fırsatından faydalanabiliyor. 

Sinpaş Ege Vadisi projesinin sosyal alanları arasında; 4 mevsim kullanabilecek plaj, roof lounge alanı, kumsallı havuz, Alaçatı Çarşısı mevcut.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya da yüzde 15 indirim! 

BOULEVARD ÇANKAYA MAYIS AYINDA TESLİM

Sinpaş imzası ile taşıyan bir başka proje olan Boulevard Çankaya'nın teslimlerinin bu yılın Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Yeni bloğun geçtiğimiz aylarda satışa çıkarıldığı Sinpaş Boulevard Çankaya projesindeki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Blokların 15 ve 30 katlı şekilde tasarlandığı ve 4 blok şeklinde yükselen Sinpaş Boulevard Çankaya'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. 

Sinpaş Boulevard Çankaya projesinin sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, otopark ve cam kütüphane yer alıyor. 

Konumuyla da dikkat çeken Sinpaş Boulevard Çankaya projesi, Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi'nde yükseliyor. Sinpaş Boulevard Çankaya projesinden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanından ya da vadeli ödemelerde 24 ay vade fırsatından faydalanabiliyor. 


Web: https://www.sinpas.com.tr
Telefon: 444 1974
 

Vaat Center'da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!


Geri Dön