05 / 05 / 2024

Sinpaş Eymir Panorama Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Eymir Panorama Evleri teslim tarihi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Eymir Panorama

Sinpaş Eymir Panorama Evleri'nde dairelerin satış fiyatları 330 bin 700 liradan başlangıç gösteriliyor. Eymir Panorama Evleri'nde peşinatsız, taksit ertelemeli gibi ödeme seçenekleri sunuluyor...




Eymir Panorama Evleri projesi  Ankara  Çankaya'ya bağlı Oran'da yer alan Marina Ankara projesini etabı olarak inşa ediliyor.  Eymir Panorama  Evleri projesi  Sinpaş Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Eymir Panorama Evleri Ankara projesinde 1+1'lerden, 7,5+1 konutlara kadar alternatifler sunuluyor. Eymir Panorama Evleri projesinde daire alanları 60 metrekareden başlayarak değişiyor.



Sinpaş Eymir Panorama Evleri teslim tarihi!


Sinpaş Eymir Panorama Evleri teslim tarihi 8 ay sonra olarak belirtiliyor. Ankara Eymir Panorama Evleri projesinde taksitleri 1 ay öde 1 ay ödeme kampanyasının yanı sıra yarısını 18 ay sonra öde ve peşinatsız olmak üzere farklı ödeme seçenekleri sunuluyor.


Eymir Panorama Evleri Ankara projesinde 1+1 daireler 330 bin 700 liradan, 2+1 daireler 446 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Eymir Panorama Evleri projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor.



Adres: Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Caddesi (M.S.B. Lojmanları arkası) Oran – Çankaya / Ankara



Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpaseymirpanorama.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön