29 / 04 / 2024

Sinpaş Finans Şehir: İstanbul'un getiri potansiyeli yüksek projesi!

Sinpaş Finans Şehir: İstanbul'un getiri potansiyeli yüksek projesi!

Forbes dergisi İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelediği bağımsız araştırmasında; 50 markalı konut projesi içerisinde yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak Sinpaş Finans Şehir’i seçti...



Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir projesi Ümraniye'de yer alıyor. 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 2 bin 550 adet bağımsız birimen oluşuyor. 

Sinpaş Finans Şehir projesnde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Daire alanları 46 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Konut fiyatları da 458 bin 280 TL ile 1 milyon 924 bin 800 TL arasında farklılık gösteriyor.

Ümraniye Sinpaş Finans Şehir projesinde 1. Etap teslimleri Aralık 2018'de, 2. Etap teslimleri Aralık 2019'da ve residence teslimleri Aralık 2020'de yapılacak. 

1917 yılından beri dünyanın önde gelen iş dünyası ve ekonomi dergisi Forbes; iş dünyasından haberler veren lider , yenilikçi ve tarafsız bir ekonomi dergisidir.Son yaptığı araştırma kapsamında 50 markalı konut projesi içerisinde yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak yüzde 85,8 puanla Sinpaş Finans Şehir’i seçti. Sıralamada birinci olan Sinpaş Finans Şehir hem Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başındaki konumu hem de çevresindeki yapılaşmanın aksine yatayda gelişen özel konseptli mimarisiyle ayrışıyor.

Forbes Türkiye’nin İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelediği bu bağımsız araştırmasında fiyat, satış oranı, bölgedeki fiyatlara göre durumu, satışa çıktığı tarihten sonraki prim oranı, bulunduğu ilçede konut fiyatlarındaki 5 yıllık değişim oranı, yeşil alan ve sosyal donatı gibi kriterler üzerinden tek tek puanlama yapılarak projelerin prim yapma olasılıkları ölçümlendi.

Web sitesi: www.sinpasfinassehir.com
Telefon: 444 1974


Geri Dön