29 / 04 / 2024

Sinpaş Gayrimenkul esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşme işlemelerine ilişkin bildirimlerin tamamlanması hakkında yeni bir açıklamada bulundu. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'nin tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metnini yayınladı. 

KAP Açıklaması:
Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'nin tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metni ektedir. Genel kurul gündemi ayrıca duyrulacaktır.

Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Dosya için tıklayın
 


Geri Dön