GYO

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...  Sinpaş GYO Ankara Büyükesat GOP projesi Ankara ili, Çankaya ilçesi, Büyükesat Mahallesi, 29284 ada 2 parselde yükseliyor

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İli Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesi 29284 Ada 2 Parselde Bulunan Arsanın Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO Ankara Büyükesat GOP projesi Ankara ili, Çankaya ilçesi, Büyükesat Mahallesi, 29284 ada 2 parselde yükseliyor. 

Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Büyükesat Mahallesi, 29284 ada, 2 nolu parselde yer alan arsanın yüzölçümü 22 bin 572 metrekare olarak belirlendi. Sinpaş GYO Ankara GOP projesi, 35 milyon 600 bin metrekarelik alanı kapsayan ve 7 etaptan meydana gelen İmrahor Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı içerisinde 1. Etap'ı oluşturan Büyükesat Vadisi içerisinde konumlanıyor. Ankara'nın en bilinen ve değerli semtlerinden Gaziosmanpaşa Mahallesi'ne yakın konumda yer alan projenin çevresinde yer yer çok katlı lüks yapılaşmanın yanı sıra 4-5 katlı yapılaşmalar da bulunuyor. 

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin yakın çevresinde nitelikli konut yapıları, yeryer gecekondu yapıları, boş
araziler, orta nitelikli çok katlı konut yapıları ve Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Mesa 5 ufuk Sitesi, Milli Piyango Lisesi, Mesa Yankı Sitesi, çeşitli ülkelerin Büyükelçilikleri, Uğur Mumcu Caddesi yer alıyor. 

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinde 196 adet konut birimi ve 728 adet ticari birim olacak şekilde toplam 924 adet ünite yer alıyor. Ticari birimler B ve C blokta, konut birimleri A blokta yer alıyor. Alınan yapı ruhsatlarına göre toplam inşaat alanı, 249 bin 738 metrekare olarak belirlendi. 

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar? 

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin KDV hariç arsa değeri 1 milyar 030 bin Türk Lirası, KDV dahil arsa değeri ise 1 milyar 215 milyon 400 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Projenin KDV dahil halihazır durum değeri 1 milyar 486 milyon 446 bin Türk Lirası, KDV dahil tamamlanmış durum değeri ise 4 milyar 321 milyon 986 bin Türk Lirası şeklinde açıklandı.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Ankara İli, Çankaya İlçesi, Büyükesat Mahallesinde bulunan 29284 ada 2 parselde yer alan arsaya ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri açıklandı! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta!