22 / 05 / 2024

Sinpaş GYO bu yıl 1.500 konut satacak!

Sinpaş GYO bu yıl 1.500 konut satacak!

Sinpaş’ın, banka kredisi kullanmak istemeyenler için başlattığı 84 ay vadeli konut kampanyası satış ofislerinde izdiham yaşattı. Gelen taleplerle Sinpaş, yıl sonu satış hedefini bin 500 konuta çıkardı



Yaptığı konut projeleriyle adından yurt dışında da söz ettiren Sinpaş, bu yılın ilk 8 ayında toplam 638 konut sattı. Yıl  sonuna kadar toplam satışlarının 850’ye çıkmasını hedeflediklerini söyleyen Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer “2010 yılının ilk 8 ayında 57 adet Aqua City 2010, 23 adet Lagün, 80 adet Bursa Modern, 308 adet İstanbul Sarayları, 170 adet Bosphorus City olmak üzere 638 adet konut satışı gerçekleştirip, 251 milyon 226 bin 146 TL ciro elde ettik. Son çeyrekte yaklaşık 850 adet konut satarak bu yıl yaklaşık toplam 1500 konut satıp 500 milyon lira ciro elde etmeyi hedefliyoruz” dedi. Yeni satış kampanyalarıyla konut piyasasına hareketlilik getirmeyi planladıklarını, bu kampanyaların sonuncusunun ise banka kredisi kullanmak istemeyen müşterilere dönük olduğunu belirten Gacemer, bu konuda kendilerine gelen talepleri değerlendirip 84 ay vadeli olarak yaptıkları kampanyaya gelen talebin yüksek olduğunu söyledi.

TASARRUFA DOKUNMA

Gacemer, satış politikalarını ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla belirlediklerini söyledi. Kampanyaya talebin yüksek olduğunu belirten Gacemer, 18 Eylül’de başlayan kampanyadan sonraki haftasonu satış ofislerinin izdihama sahne olduğunu söyledi.  Gacemer ödemelerle ilgili şu bilgileri verdi: “Sinpaş GYO mevcut projelerinden ev alan ilk 84 müşterimize 84 ay vade fırsatı veriyoruz. Müşterilerimiz banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5’i peşin, yüzde 10’u 1 yıl, yüzde 30’u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan yüzde 55’lik bakiyeyi 1.150 TL’den başlayan taksitlerle ödeyebilecekler. Bu kampanya ile daha  geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedefliyoruz.”  

Metrekaresi 2.400 lira

Kampanyadaki konutların metrekare fiyatları 2 bin 400 ile 3 bin 200 lira arasında değişiyor. Kampanyaya dahil olan konut projeleri is Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010 ve Bursa Modern olarak belirlendi. 

İstanbul Sarayları projesinde 1. etabın yüzde 80’i satıldı

 Sinpaş GYO’nun Küçükçekmece’de inşa ettiği ve İstanbul Boğazı’nı yeniden yorumladığı Bosphorus City’ye komşu, İstanbul Sarayları projesinde, mart ayında lansmanı yapılan ve 400 adet evin satışa sunulduğu 1. Etabın  yüzde 80’ i satıldı. İstanbul Sarayları ilk çıktığı günden beri firma sahiplerinden üst düzey yöneticilere, doktor, mühendis, avukat, pilot, bankacı, akedemisyenlere kadar birçok meslek grubundan yoğun ilgi görüyor. İstanbul Sarayları projesinde büyüklükleri 75  m2 1+1 ‘den, 426 m2 6 +1’e kadar tam 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 236 bin 619 TL ile 2 milyon 824 bin 975 lira arasında değişiyor. İstanbul Sarayları; TEM, E-5 ulaşımları ve raylı sistemlerin merkezinde yer alıyor. Atatürk Havaalanı’na ise sadece 10 dakika mesafede.

Bursa Modern’de 250’nin üzerinde ev teslim edildi

 Sinpaş GYO’nun, temelleri 2007 yılının haziran ayında atılarak başlanan ve Bursa’ya değer katan Bursa Modern projesine ilgi gün geçtikçe artıyor. Bursa’nın en büyük konut projesi olan Bursa Modern, kendi içinde küçük bir şehir. 250’den fazla evin teslim edildiği ve yaşamın başladığı projede, site sakinleri için birbirinden keyifli etkinlikler düzenleniyor. Proje içerisinde bulunan 7 bin m2 büyüklüğündeki festival alanında düzenlenen açıkhava sinema geceleri, brunchlar, konserler ve şenlikler Bursalılar’a keyifli anlar yaşatıyor. 26 bin metrekarelik dev göl etrafında konumlanan Bursa Modern, farklı ailelerin farklı ihtiyaç ve beklentilerine cevap veriyor. Projede müstakil köşklerden, Asmalı Yalılara, büyük daire sevenler için tasarlanan Kemer Residence’lara kadar toplam 61 adet farklı daire seçeneği bulunuyor. 

Göl manzaralı sahnede Bursa’ya yıldız yağacak

Bursa’nın en büyük yaşam projesi Bursa Modern, bu yıl yaza veda konserleri yapıyor. MFÖ, Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Gülben Ergen ile 1 Ekim’de başlayacak.

BKM - Sinpaş Bursa Modern konser programı

1 Ekim  Cuma     MFÖ

2 Ekim  Cumartesi     Gülben Ergen

6 Ekim  Carşamba    Sertab Erener

9 Ekim  Cumartesi     Ajda Pekkan

Aqua City 2010’da yeni etapların satışı başladı

 Sinpaş’ın Çekmeköy’de yaptığı Aqua City 2010 projesinin 3. etap satışına başlandı. Proje gölleri ve spor alanlarıyla iddialı

İlk iki etabın satışları büyük oranda tamamlanan Çekmeköy bölgesinin en lüks konut projesi Aquacity 2010’da 3. etapta her biri göl manzaralı Likya ve Frigya evlerinin satışlarına Sinpaş GYO’nun ilk 84 eve 84 ay vade yaptığı kampanya kapsamında başlandı. Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010 sosyal ve kültürel aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Projede profesyonel spora imkan veren çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya klüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan Skylight’lı kapalı yüzme havuzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor. Aqua City 2010’da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolu’sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010’da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. Aqua City 2010’da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak. Üsküdar-Ümraniye metro hattında bulunan ve Şile Otoyoluna 1 km mesafedeki Aqua City 2010, her yöne rahat ulaşım imkanı sunuyor.

Bosphorus City’de ev fiyatları 180 binden başlıyor

Türkiye’nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City’de, 26 bin metrekare büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz’ın yalıları ve İstanbul’un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul Boğazı’ndaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı Meydanı ile R.Hisarı meydanı arasında yer alıyor. Bosphorus City’de haziran ayında teslimler başladı ve teslim süreci devam ediyor. İstanbul Boğazı’nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City’de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; Yalılar, Yalı Apartmanları, Yeditepe Kuleleri, Saraybahçe ve Erguvan Evleri 60 m2 ile 736 m2 aralığında değişen seçenekleri ve 179.901 TL’dan başlayan fiyatlardan satışa sunuluyor. 

Proje belgesele konu oldu

Bosphorus City yabancı basının da ilgi odağı. Proje son olarak Fransız-Alman kültür kanalı Arte TV için çekilen “Bosphorus” isimli belgesele eşsiz mimarisiyle konu oldu. Albert Knetchel tarafından     çekilen 5 bölümlük belgesel, 27 Eylül’den itibaren 5 gün süreyle yayınlanacak.
Star


Geri Dön