Genel

Sinpaş GYO, Bursa ve Ankaraya 4 yeni okul yapacak!

İşbirliği kapsamında Sinpaş GYOnun Ankara Alacatlıdaki projesinde 10 bin metrekarelik özel ilköğretim ve anaokulu, Bursanın en büyük konut projesi Bursa Modernde özel ilköğretim, 1000 metrekarelik anaokulu ve Çocuk Bilim Müzesi yapılacak

Sinpaş GYO, Bosphorus City projesi içerisinde yer alan anaokulunun ardından Ankara ve Bursa projeleri içinde hayata geçireceği anaokulu ve özel iköğretim okulları için de Bahçeşehir Kolejleri ile anlaştı. Anlaşma çerçevesinde Ankara Alacaatlıdaki proje içerisinde 10.000 m2lik özel ilköğretim okulu ve anaokulu yapılacak. Okulların 2012de faaliyete geçmesi planlanıyor. Bursanın en büyük konut projesi Bursa Modernde ise öncelikle yeni öğretim dönemiyle birlikte eylül ayında Büyük Klüp içerisinde 1000m2lik Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve Çocuk Bilim Müzesi açılacak. Bursa Modern projesi içerisinde en kısa zamanda 10.000 m2lik Bahçeşehir Koleji özel ilköğretim okulu inşaatına da başlanacak.
 
Sinpaş GYO projelerinde Eğitim Şart

Sinpaş GYO İletişim ve Reklam Koordinatörü Barış Ekinci, Bosphorus Cityde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmasında şöyle dedi: Sinpaş GYO olarak projelerimizde gerek ekonomik gerek sosyo-kültürel olarak yüksek profilli bir müşteri grubumuz var. Analizlerimize göre müşterilerimiz ağırlıklı olarak 0-5, 5-10 ve 10-15 yaş grubunda 2 çocuklu, üniversite ve yüksek lisans seviyesinde eğitim almış ailelerden oluşuyor. Müşteri odaklı pazarlama yaklaşımımız çerçevesinde, müşterilerimizin beklentilerine uygun güvenilir, saygın ve başarısı ispatlanmış markalarla işbirliği geliştiriyoruz. Bu nedenle Türkiyede eğitim kalitesinin yükseltilmesinde önemli rol oynayan Bahçeşehir Kolejleri ile projelerimizde işbirliği yapmayı tercih ettik.  Bosphorus City ile başlayan işbirliğimiz, her iki kurumun da iş alanlarındaki öncü ve lider kimliğiyle hızlı bir şekilde gelişerek yeni projelerimizde de devam ediyor dedi.

Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Behçet Yavuz, Türkiyede okul öncesi eğitimde okullaşma oranının artmasını sağlamak ve kaliteli eğitimi Türkiye geneline yaygınlaştırmak için anaokulu ve ilköğretim okulu yatırımlarına hız verdik. Şu an Türkiye genelinde 42 anaokulu, 20 ilköğretim okulu, 9 lise ve 4 Bilim Müzesi ile hizmet veriyoruz. Beş yıl içinde anaokullarımızı 100e, ilköğretim okullarımızı ise 50ye  çıkarmayı hedefliyoruz. SİNPAŞ GYO gibi konut sektörünün lider markaları ile işbirliği yaparak modern ve çağdaş yeni yerleşim mekanları içerisinde yer almak istiyoruz. Çünkü eğitimin kalitesinin yanı sıra İstanbul, Bursa ve Ankara gibi büyük şehirlerde okulun eve yakınlığı da hem güvenlik hem de zamanın verimli kullanılması açısından çocuklarımız için çok önemli. Öğrencilerimizi erken yaşlarda bilim, sanat, teknoloji ve spor gibi disiplinlerle tanıştırıyoruz.
 
 2011-2012 Eğitim öğretim yılında İstanbul Bosphorus Cityde ve Bursa Modernde Bahçeşehir Koleji Anaokullarını hizmete açıyoruz. Geçen yıl haziran ayında Bahçeşehirdeki ilköğretim okulu kampüsü içerisinde açtığımız Çocuk Bilim Müzesini yeni eğitim öğretim yılında Bursa Modernde de 3-12 yaş grubu çocuklarımızın hizmetine açacağız. Bahçeşehir Koleji Çocuk Bilim Müzesi halka açık olacak ve  tüm Bursalı çocuklar müzeden  faydalanabilecek. Kısa bir süre sonra da Bursa İhsaniyede bulunan kampüsümüze ek olarak Bursa Modernde Bursadaki ikinci kampüsümüzü hayata geçireceğiz. Böylelikle, Bursada iki kampüsle Bursalılara hizmet vermeyi sürdüreceğiz. İstanbul ve Bursadan sonra başkent Ankarada da  Sinpaş Gyo projesi içerisinde Alacaatlıda anaokulu ve ilköğretim okulu ile Ankaralılara hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Sinpaş GYO ve Bahçeşehir Kolejleri bundan sonraki projelerinde de bu işbirliğinin geliştirilmesi yönünde çalışmalarını sürdürecek.
 

Sinpaş GYO hakkında

Gayrimenkul sektöründe 37  yıllık birikime ve uzmanlığa sahip olan Sinpaş Grubu, 2006 yılından bu yana Sinpaş GYO çatısı altında yürütmeye başladığı çalışmalarıyla geniş bir müşteri kitlesine hitap etmekte ve çeşitli bölgelerde nitelikli yerleşim alanları geliştirilmesinde öncülük yapmaktadır.

Sinpaş GYO Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Lagün, Aqua City 2010  ve Bursa Modern gibi nitelikli ve çok özel projelerle iyi bir yaşam alanı ve kazançlı bir yatırım sunarken, yatırım yaptığı bölgelerin gelişmesine ve değerlenmesine  de katkıda bulunmaktadır.

Sinpaş GYO, nitelikli ve tecrübeli kadrosu ile arazi geliştirme, proje tasarımı, pazarlama ve satış alanlarında geçmişten gelen uzmanlığını geleceğe taşımayı, konut sektöründeki öncülüğünü devam ettirmeyi hedeflemektedir.

www.sinpasgyo.com.tr
444 1 440

Bahçeşehir Kolejleri hakkında

40 yılı aşkın süredir eğitim sektöründe hizmet veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Bahçeşehir Kolejleri, hem akademik hem de sosyal alanlarda ülkemizi başarıyla temsil edecek geleceğin bilim insanlarını, liderlerini ve sanatçılarını yetiştirmek amacıyla bugün Türkiyenin doğusundan batısına yedi bölgesinde  dünya standartlarında kaliteli eğitim hizmeti vermektedir.
 
Eğitimdeki kalitesi, Uluslararası  Mavi Kurdele Eğitimde Mükemmellik Ödülü ile tescillenen Bahçeşehir Kolejlerinde Kişiye Özgü Öğretim Modeli başarıyla uygulanmaktadır. En son eğitim teknolojileri ile hizmet veren Bahçeşehir Kolejlerinde okul kampüsünün her yeri birer öğrenme ortamı olarak kullanılmakta, Çocuk Bilim Müzeleri ile öğrencilerin yaşayarak ve sorgulayarak erken yaşlarda bilimle ve teknolojiyle tanışması sağlanmaktadır.