Genel

Sinpaş GYO projelerinde suyun önemi!

Temelleri 1974 ’e uzanan, 1990 ’lı yıllardan itibaren gayrimenkul pazarının gelişiminde büyük bir rol üstlenen Sinpaş, kendisiyle yarışarak sürekli gelişen projeler yaratmaya devam ederken suyun vazgeçilmezliğinin her daim ayırdında oldu

Sinpaş GYO 'nun suya verdiği önem, farklı yerlerde hayata geçirdiği su odaklı projelerle anlam kazanıyor. Farklı tasarımlarla kent yaşamının içine suyu katan Sinpaş GYO, bilimsel olarak insan ruhunu dinlendirmede en temel element olarak kabul edilen suyu Türkiye 'de gerçekleştirdiği projelerde en ön plana çıkarmaya devam ediyor.

Bu bağlamda hayata geçrilen İstanbul Sarayları projesinde çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi şehrin en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtleri esin kaynağı alan Sinpaş GYO, bu eşsiz yapılarla bütünleşen Boğaz 'ın kıvrımları, su yaşantısı, korular ile sakinlerine nefes aldıran bir hayat vadediyor. çekmeköy bölgesinden yükselen Aqua City 2010 'da ise evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi Antik çağ Anadolu 'sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. İstanbul Halkalı 'da hayata geçecek olan Bosphorus City ise 26 bin m2 büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda Boğaz, iki Boğaz Köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaziçi 'nin yalıları ve İstanbul 'un seçkin Boğaz semtlerinin 95 farklı ev tipiyle hayata geçtiği adeta şehrin öte yanındaki başarılı bir yansıması.

Lagün 'ün her biri göl manzaralı evlerinin esin perisi ise yeşil ile mavinin ahenkle buluştuğu Phuket Adası. Bu tropik cennetin havasını, İstanbul Sancaptepe 'ye taşıyan Sinpaş GYO, müstakil villalar, bahçeli ve teras evlerin çevresini biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla donatmış.
Sinpaş GYO/Feel Good