Genel

Sinpaş İş Modern İkitellide metrekaresi 2 bin TL! 60 ay sıfır faizle!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern İkitellide 2. ve son etapta 600 metrekare üzeri alanların satışı devam ediyor. Metrekare fiyatlarının 2 bin TLden başladığı proje İmalat yapıyorum ama yerim dar diyenlere 60 ay sıfır faizli ödeme fırsatı sunuluyor

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaştan eşsiz ofis fırsatı. Sinpaş İş Modern İkitellide son etapta 600 metrekare ve üstün alanların satışı devam ediyor. Metrekare fiyatlarının 2 bin TLden başladığı projede kira öder gibi, vade farksız 60 aylık ödeme planı yer alıyor.

63 bin metrekarelik alanda inşa edilen Sinpaş İş Modern İkitellinin 2.etabında 600 metrekareden başlayan ve 14 bin metrekareye kadar birleştirilebilen alanlar yer alıyor. 5 metre ve üzerinde tavan yüksekliğine sahip alanların yer aldığı Sinpaş İş Modernde her metrekare 1 ton taşıma kapasitesine sahip tasarlandı.

15 metrekarelik sirkülasyon koridoruna sahip Sinpaş İş Modern İkitelli; Sinpaş Yapı imzasıyla hayat buluyor. İkitellide inşa edilen proje İmalat yapıyorum ama yerim dar diyenlere eşsiz ödeme planları sunuyor.

Sinpaş İş Modern İkitelli; Heskopun hemen yanında konumlanıyor.  Deposite Outlet Alışveriş Merkezinin de hemen yakınında yer alan proje MASKOnun yanında yükseliyor.

444 1974

www.ismodern.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com