29 / 04 / 2024

Sinpaş Kelebekia Premium'a start verdi!

Sinpaş Kelebekia Premium'a start verdi!

Sinpaş Yapı, İstanbul'un hızla gelişen Sancaktepe bölgesindeki butik proje Kelebekia Premium'a start verdi. Proje, biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor...



Sinpaş Yapı, İstanbul'un hızla gelişen Sancaktepe bölgesindeki butik proje Kelebekia Premium'a start verdi. Proje, biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor


Sinpaş'tan Kelebekia ile biyolojik göletli butik proje
İstanbul Sancaktepe'de 440 konutluk Kelebekia projesinin satışına ve inşasına devam eden Sinpaş Yapı, bu projenin yanı başında 106 konutluk Kelebekia Premium projesinin satışına başladı. Butik bir proje olan Kelebekia Premium, arazinin yüzde 85'ini kaplayan yeşil alanları ve 7 parçadan oluşan biyolojik göleti ile dikkat çekiyor.
YÜZDE 35'İ SATILDI

Yeni projeleri ile ilgili bir açıklama yapan Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet çelik, 13 bin 500 metrekarelik arazi üzerine projelendirdikleri Kelebekia Premium'un butik bir proje olduğunu belirterek, henüz tanıtıma başlamadan dairelerin yüzde 35'inin satıldığını belirtti. Projeyi Aralık 2012'de tamamlamayı planladıklarını kaydeden çelik, '1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı konutlarımızın fiyatları 185 bin 500 TL ile 527 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Kelebekia Premium projemizde konut bedelinin yüzde 25'i peşin, geri kalan yüzde 75'lik kısmı için uygun faiz oranları ile banka kredisi kullanılarak ödeme imkanı sunuyoruz.'dedi.


Kendisi butik imkanları büyük

Kelebekia Premium, sadece 106 konuttan oluşmasına karşın büyük konut projelerin sunduğu sosyal donatıların tümüne sahip. Folium Club ile projede her bireyin ihtiyaçlarını karşılayacak zengin sosyal imkanlar yer alıyor. Tüm site sakinlerine sağlıklı ve aktif bir yaşam sunan 150 metrekare kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, 160 metrekare açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, jakuzi, buhar odası, şok duş, street ball, squash alanı, revir odası, cafe, market alanı, eğitim ve seminer bölümleri Folium Club içerisinde yer alan bölümlerden bazıları.


Konutlar DOĞA manzaralı

Ahmet çelik, projede biyolojik gölet kadar yetişkinler ve çocuklar için oluşturulan kapalı yüzme havuzunun da dikkat çektiğini vurgulayarak, 'Ayrıca göl kenarında seyir ve dinlenme terasları, yürüyüş ve koşu parkurları yer alıyor. Kapalı havuz ve dinlenme terasının panaromik manzarası, biyolojik havuzu ve göleti görüyor' dedi. Kelebekia Premium'da 106 konutun tümü, yaprak şeklindeki biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına sahip. Ana konsepti oluşturan yaprak şeklindeki gölet ve çevresindeki peyzaj alanları projenin yüzde 85'ini oluşturuyor.
Yenişafak


Geri Dön