GYO

Sinpaş Kızılbük projesinde flaş gelişme! Otel bloğunun değeri 2.9 milyar TL oldu! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğunun değeri belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğuna ne kadar değer biçildi? İşte ayrıntılar...  

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi Otel Bloğu Değerleme Raporunu yayımladı. 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından verilen karar istinaden, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 205 odalı 5 yıldızlı otel bloğunun potansiyel alıcılarla satış görüşmelerinde minimum değeri esas alınması için değerleme raporu yayımlandı. 

Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğuna ne kadar değer biçildi? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort, otel+AVM+SPA-Termal+Aquapark projesi olarak hayata geçiriliyor. Proje, Muğla ili, Marmaris ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde konumlanıyor. Sinpaş Kızılbük devre mülk projesi, 2 adet parsel üzerinde 4 etaptan meydana geliyor.  Projede 1.389 adet devre mülk, 205 odalı otel, AVM, 260 adet devremülk villa ünitesi, aqua park, macera parkı, 4 ayrı plaj bölgesi, termal, wellness park, açık ve kapalı havuzlar ve aktivite alanı yer alıyor. Toplam inşaat alanı 280 bin 373 metrekare olarak belirlenen projede, 1. Etap'ta devremülk, otel ve AVM yer alacak. Projenin 1. etabının kullanılan emsal alanı 94 bin 94 metrekare, toplam inşaat alanı ise 122 bin 454 metrekare olarak belirlendi. 

 

Proje, İçmeler Plajı'na 1,4 kilometre, Marmaris'e kuş uçuşu 8 kilometre, Dalaman Havalimanı'na ise yaklaşık 107 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Sinpaş Kızılbük otel bloğunun değeri ne kadar oldu?

Kızılbük GYO, proje kapsamında 2518 parsel üzerinde yer alan Otel+AVM+SPATermal+Aqua Park tesislerinin değerini açıkladı. 

Kızılbük Projesi 1. Etapta yer alan Otel, AVM, SPATermal ve Aqua Park tesislerinin yerinde ve ilgili merciler nezdinde yapılan incelemeleri sonucunda konumuna, proje özelliklerine ve çevrede yapılan piyasa araştırmalarına göre günümüz ekonomik koşulları itibariyle,

toplam halihazır durum değeri: 2 milyar 260 milyon 100 bin Türk Lirası,

toplam tamamlanmış durum değeri: 2 milyar 963 milyon 500 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu' nun 27.09.2022 tarihli kararına istinaden, Marmaris'te yer alan "Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort" projemizin 205 odalı 5 yıldızlı otel bloğunun potansiyel alıcılarla satış görüşmelerinde minumum değeri esas alınması teşkil etmek üzere Lotus Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasının hazırladığı gayrimenkul değerleme raporuna göre otel bloğunun hali hazır durum değeri 2.260.100.000 TL, toplam bitmiş durum değeri ise 2.963.500.000 TL olarak tespit edilmiştir.

Değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Değerleme raporu için tıklayın 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!