Proje Güncel

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022!  Projede 4 kişiden 10 kişiye kadar, her ailenin konaklamasına uygun şekilde tasarlanmış olan 546 adet daire yer alıyor

Sinpaş Kızılbük projesi, Marmaris'te hayata geçiriliyor. Projede 4 kişiden 10 kişiye kadar, her ailenin konaklamasına uygun şekilde tasarlanmış olan 546 adet daire yer alıyor. 

Teras , bahçe , dubleks gibi farklı tip ve büyüklüklerdeki konutların bulunduğu projede, 6 adet ticari alan da yer alıyor. 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde, buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri, termal havuzlar, klasik türk hamamı ve çeşitli masaj odaları gibi pek çok farklı sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

5 yıldızlı resort otel devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı bir yaşamın sunulduğu Sinpaş Kızılbük projesi, spor salonları, alışveriş merkezi, termal havuzlar, türk hamamı, kadınlara özel kapalı plaj, aqua park gibi alanlarıyla ön plana çıkıyor. 

4 kişiden 10 kişiye kadar her aile için tasarlanmış konut tipleriyle her aileye hitap eden Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta bulunan 1 oda 1 salon daireler 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 1 oda 1 salon daireler 142 metrekare, 3 1 oda 1 salon daireler 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı. 

Dalaman ve Bodrum Milas havalimanlarından, Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça feribot seferleri tercih edilerek ulaşım sağlanabilen proje, Sinpaş GYO ve Kızılbük GYO liderliğinde yükseliyor. 

Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022 açıklandı. Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde bulunan 1+0 konutların fiyatları 117 bin 990 liradan başlıyor. 

Web: http://www.sinpaskizilbuk.com/

Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022! 

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

Big Country 11 soruda tüm detaylarıyla!