GYO

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde ÇED süreci başladı! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin tartışmalar devam ederken, şirketten dün bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama ve tüm detaylar...  

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort Projemizin ÇED Süreci hakkında açıklama yaptı. 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin tartışmalar devam ederken, şirketten dün bir son dakika açıklaması geldi. 

Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde son durum ne? Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde ÇED süreci başladı mı? İşte o açıklama...

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Muğla ili, Marmaris İlçesi, Kızılkum Mevkii, 1598 ve 2518 no.lu parsellerdeki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesiyle ilgili olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na sunulan ÇED başvuru dosyası, Bakanlık tarafından Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelendi. 

Şirket proje ile ilgili dün gerçekleştirdiği son dakika açıklamasında, yapılan başvurunun ÇED genel formatına uygun hazırlandığı bakanlık yetkililerince kabul edilidğine dikkat çekti. Açıklamada, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesini ÇED sürecinin başlatıldığı belirtildi. 

 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Marmaris’te hayta geçiriliyor. Projede, spor salonları, alışveriş merkezi, termal havuzlar, türk hamamı, kadınlara özel plaj, aqua park gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede, teras, bahçe, dubleks gibi farklı tip ve büyüklüklerde deniz veya avlu manzaralı toplam 546 daire bulunuyor.  
Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptaline karar verilmişti. 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin Muğla ili, Marmaris İlçesi, Kızılkum Mevkii, 1598 ve 2518 no.lu parsellerdeki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projemiz ile ilgili olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na sunulan ÇED başvuru dosyamız, Bakanlık tarafından Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş, yapılan başvurumuzun ÇED genel formatına uygun hazırlandığı bakanlık yetkililerince kabul edilmiş ve projemize ilişkin ÇED süreci başlatılmıştır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde flaş gelişme! Danıştay itirazı reddetti!

Sinpaş Kızılbük devre mülklerinde fiyatlar belli oldu! Sinpaş Kızılbük 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!