GYO

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de yer alan Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Ümraniye İlçesi Finanskent Mahallesi 2432 Ada 11 Parsel Koru Aura Projesi Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Koru Aura projesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finanskent Mahallesi 2432 ada 11 parselde konumlanıyor. 

Peki Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, Cevahir Caddesi üzerinde konumlu olan 2432 ada 11 nolu parselde Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Koru Aura projesinin yapı ruhsatları alındı. O-4 Otoyolu’nun kuzeyinde yer alan proje, Ataşehir Finans Merkezi Kompleksi’nin yakınında yükseliyor. 

Ağırlıklı olarak konut yerleşimi olarak gelişen bölgede yükselen Sinpaş Koru Aura projesi, kuzeyinde Soyak Yenişehir bünyesindeki Kibele Evler, Manolya Evleri ve Bambu Evleri etaplar ve Siteler Mahallesi bünyesindeki bitişik ve ayrık nizamlarda inşa edilmiş 5-7 katlı apartmanlar bulunuyor. Gerek özel araçlarla ve toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşılabilir bir konumda yükselen proje, Şenol Güneş Bulvarı’na 800 metre, Ataşehir Belediyesi’ne 1,6 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 9,5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise yaklaşık 12 kilometre mesafe konumlanıyor. 

Sinpaş GYO'dan alınan bilgiye göre parsel üzerinde 544 adet konut ve 5 adet ticari birimden (7. Blok – 1 Adet İşyeri, sosyal tesis olarak ortak kullanıma ait olacaktır) oluşacak olan Finans Şehir Koru Aura projesi inşa ediliyor. rojedeki toplam satılabilir alan 71 bin 401 metrekare olarak açıklandı. 

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar?

Sinpaş Koru Aura projesinin arsa değeri KDV hariç 454 milyon Türk Lirası, KDV dahil ise 535 milyon 720 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesinden Kaynaklanan Hak ve Faydanın Madde 4, (B) Bendine Göre Değeri: 1 milyar 609 milyon 654 Türk Lirası

Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesinden Kaynaklanan Hak ve Faydanın Madde 4, (C) Bendine Göre Değeri: 2 milyar 140 milyon 600 bin Türk Lirası 

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Koru Aura Projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri açıklandı! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!