01 / 05 / 2024

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Koru Aura projesinde bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Koru Aura'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 



Sinpaş Koru Aura projesi, Sinpaş GYO imzası imzası ile inşa ediliyor. Lokasyonuyla dikkat çeken proje Finans Merkezi’ne komşu konumda yükseliyor.

Satış sürecinin devam ettiği Sinpaş Koru Aura projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Toplamda 530 adet konutun yer aldığı Koru Aura'da  2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 

5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinin teslimlerinin 2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

22 bin 965 metrekarelik proje alanına sahip Koru Aura geniş balkonlarıyla da dikkat çekiyor. Projede ayrıca; Koru alanı ve yürüyüş parkuru, kapalı havuz, açık-kapalı yoga alanı, fitness salonu, loca gibi sosyal donatı alanları mevcut.

Sinpaş Koru Aura da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

SİNPAŞ KORU AURA NEREDE?

Koru Aura; E-5 Karayolu'na 7 kilometre, İstanbul Finans Merkezi'ne 10 metre, TEM Otoyolu'na 4 kilometre, Çamlıca'ya 8 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 11 kilometre, Finans Merkezi Metro İstasyonu'na 500 metre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Her çeşit açık hava aktivitesine de yer verilen Sinpaş Koru Aura projesinde, geniş balkonlar ve kiler odaları da mevcut.

Web: https://sinpaskoruaura.com/

 

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Avrupa'daki gayrimenkul fonlarından 1 milyar Euro'luk çıkış!


Geri Dön