10 / 05 / 2024

Sinpaş Lagün'de 'yaza merhaba' partisi düzenlendi

Sinpaş Lagün'de 'yaza merhaba' partisi düzenlendi

Sinpaş GYO, Lagün'de yaşayan aileler için düzenli olarak organize ettiği sosyal etkinliklere bir yenisini daha ekledi



Sinpaş GYO, doyumsuz peyzajı, dikkat çekici mimarisi ve sosyal yaşam mekanları ile Anadolu yakasının en lüks yaşam merkezi haline gelen Lagün'de yaşayan aileler için düzenli olarak organize ettiği sosyal etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 25 Nisan 2010 Pazar günü Latin müziğinin Türkiye'deki temsilcisi Ayhan Sicimoğlu'nun muhteşem konseri eşliğinde gerçekleştirilen brunch etkinliğine seçkin bir topluluk katıldı.

Lagün'de yer alan Zen-Wellness Club önündeki havuz başında gerçekleştirilen "Yaza Merhaba" temalı brunch hem yetişkinler, hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu. 500'ü aşkın davetlinin bulunduğu etkinlik renkli aktiviteleri ile tam bir bahar festivaline dönüştü.

Büyük bir hayran kitlesi bulunan Latin müziğinin Türkiye'deki elçisi Ayhan Sicimoğlu canlı sahne performansı ve renkli kişiliği ile Lagün sakinlerine keyif dolu anlar yaşattı. Etkinlik boyunca seslendirilen romantik Latin esintileri eşliğinde "Bir Çocuğun Gözünden Lagün" adlı fotoğraf yarışmasına katılan çocuklar ödüllerini Ayhan Sicimoğlu' ndan aldılar. Sinpaş GYO, İstanbul Oyuncak Müzesi' nde çocuklara tahta oyuncaklar yapmayı ve boyamayı öğreten Hollanda'lı Theo Dede'yi de Lagün'ü özellikle tercih eden çocuklu aileleri düşünerek bu etkinliğe kattı. Theo Dede' nin sevimli şekillerden oluşan birbirinden farklı tahta oyuncakları içinde boyama hevesi taşıyan her yaştaki çocuktan ve yetişkinden büyük ilgi gördü. Sicimoğlu'nun canlı performansı,  esprileri ve All Stars grubunun bitmek bilmez enerjisi Lagün sakinlerini göletlerle çevrili keyif dolu bir ortamda biraraya getirerek, tüm davetlilere Lagün' de yaşamanın farklılığını hissettirdiler.


Geri Dön