28 / 04 / 2024

Sinpaş Liva Turkuaz adres bilgileri!

Sinpaş Liva Turkuaz adres bilgileri!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Liva Turkuaz

Sinpaş Liva Turkuaz adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli' de hayata geçirilen Sinpaş Liva Turkuaz projesi 2 etap halinde inşa ediliyor.



Sinpaş Yapı imzası ile inşa edilen Sinpaş  Liva Turkuaz  projesi İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz adres bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim.


2 etap halinde yükselen Sinpaş Liva Turkuaz'da 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Projenin ilk etabında 349 daire, ikinci etabında ise 479 daire bulunuyor. Liva Turkuaz'da konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde tasarlandı.


Sinpaş Liva fiyat!


2+1 daireler 360 bin 500 TL'den

3+1 daireler 452 bin 500 TL'den başlıyor.


Liva Turkuaz teslim tarihi 2014 yılının Mayıs-Haziran ayı olarak belirlendi. Sinpaş Liva Turkuaz ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Sinpaş Liva Turkuaz'da basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu,yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kapalı otopark, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Sinpaş Liva Turkuaz adres bilgileri!

Sinpaş Liva Turkuaz adres bilgileri: Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli/ İSTANBUL


Sinpaş Liva Turkuaz iletişim:

Tel: 4441974

Web: www.sinpasliva.com.tr


projeye sor



Geri Dön