Proje Güncel

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022!  Yenilikçi projelerin ve çok kazandıran yatırımların öncüsü Sinpaş, dünyanın yeni finans üssünde yepyeni bir karma projeye imza atıyor

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Yenilikçi projelerin ve çok kazandıran yatırımların öncüsü Sinpaş, dünyanın yeni finans üssünde yepyeni bir karma projeye imza atıyor. 

Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu olan ve Sinpaş Finans Şehir'in kalbinde konumlanan Sinpaş Time, İstanbul'un ilk saatli ikonik residence'ı, farklı tiplerde villa, konut ve ticari ünitelerin yer aldığı meydanıyla dikkatleri çekiyor. 

 

Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi, Anadolu yakasının yeni simgelerinden ve İstanbul'un yaşam merkezlerinden biri olacak. Metropol yoğunluğundan uzak, dingin ve konforlu bir yaşam sunan Sinpaş Time projesinde, 34 katlı kule, 342 konut, farklı tiplerde villa ve sınırlı sayıda ticari ünite yer alıyor. 

Projede, her türlü ihtiyacı eksiksiz olarak karşılayacak Alışveriş Caddesi'nde, seçkin markalar ile süpermarket, kafe ve restoranların da yer aldığı 33 ticari ünite yer alıyor. 36 bin metrekarelik Şehir Parkı ve içerisinde yer alan piknik alanları, göletler, oturma terasları ile doğayla iç içe olma imkanı sunan Sinpaş Time projesinde, anne ve çocuk salıncakları, tırmanma grupları, trambolin, tahterevalli, döner zıp zıp, fıskiyeli su parkı, kum oyun alanı, kara tahta boyama ve graffiti duvarları, aynalı yansıma duvarları, piyano basamaklar ile çocukların eğlenceli zaman geçireceği sosyal alanlar yer alıyor. 

 

Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına kolay ulaşım sağlanabilecek Sinpaş Time projesinde, yürüyüş yolu, bisiklet ve koşu parkuru da bulunuyor. 

Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022

Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofisi aracılığıyla öğrenilebiliyor. 

Web: https://www.sinpasfinanssehir.com/

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022!