29 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Kelebekia Premium'u satışa çıkardı!

Sinpaş Yapı Kelebekia Premium'u satışa çıkardı!

Su konseptiyle ön plana çıkan Sinpaş'ın butik projesi Kelebekia Premium'daki biyolojik göletler yaprak şeklinde tasarlandı. Dikkat çekici bir diğer yan da projedeki dairelerin duyurulmadan yüzde 35 oranında satılması



Su konseptiyle ön plana çıkan Sinpaş'ın butik projesi Kelebekia Premium'daki biyolojik göletler yaprak şeklinde tasarlandı. Dikkat çekici bir diğer yan da projedeki dairelerin duyurulmadan yüzde 35 oranında satılması.

Sancaktepede gerçekleştirdiği 440 konutluk Kelebekia projesine ek olarak butik proje konseptinde yeni Kelebekia Premiuma start veren Sinpaş Yapı, burada 13 bin 500 metrekarelik alanda az katıı bloklarda 106 konut gerçekleştiriyor. Duyurusu yapılmadan yüzde 35i satılan projede fiyatlar 185 bin 500 TLden başlayarak 527 bin liraya kadar uzanıyor. Proje alanının yüzde 85ini kaplayan biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken Kelebekia Premiumun Aralık 2012de tamamlanması planlanıyor. Satışları başlayan Kelebekia Premium, yüzde 85lik yeşil alan ve ana projenin karakteristiğini oluşturan biyolojik göletleriyle dikkat çekiyor. Projedeki biyolojik gölet sayısı yedi.
Butik bir proje olarak nitelendirdiği Kelebekia Premium hakkında konuşan Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, henüz tanıtıma başlamadan yüzde 35'ini sattıkları projenin karakteristik yapısına dikkat çekti. Sinpaş Yapı'nın ana temasının su olduğunu belirten Çelik, Kelebekia'daki 'kelebek' konseptinde tasarlanan biyolojik göletten sonra buradaki biyolojik göletleri ise 'yaprak' şeklinde projelendirdiklerini kaydetti. Peyzajda da 'yaprak' ögesinin vurgulandığını belirten Çelik, şöyle konuştu:

Tüm açılardan gölet
"Bir yandan ekolojik yapıyı koruyan çevreci bir özellik ortaya koyarken, diğer yandan da doğanın enerjisini ve pozitifliğini yansıtıyoruz. Hiç bir kimyasala gerek duymadan, kendi kendini temizleyecek olan biyolojik göletin 160 metrekareden oluşan en büyük parçası projede açık havuz olarak kullanılacak. Bu arada projedeki kapalı havuzu ve dinlenme terasını da biyolojik havuzu ve göletleri görecek şekilde tasarladık.
Küçük ve butik tarzda geliştirilen Kelebekia Premium'un sosyal yaşam alanları açısından büyüklerle boy ölçüşecek şekilde yapılandırıldığının altını çizen Çelik, 'Folium Club' isimli yapılanmalarına dikkat çekti. Çelik, açık ve kapalı havuzlar, fitness salonu, sauna, jakuzi, buhar odası, şok duş,  street ball, squash alanı, revir odası, cafe, market alanı, eğitim ve seminer bölümleri Folium Club içerisinde yer alan bölümlerden bazıları olarak gösterdi. Projenin ana arterlere de yakın olduğuna işaret eden Çelik, Boğaziçi Köprüsüne 16 kilometre uzaklıkta olan Kelebekia Premium'un  Kadıköye12, Sabiha Gökçen Havaalanına ise 22 kilometre mesafade yer aldığını belirtti.

YÜZDE 10 İNDİRİM AVANTAJI
Projede 1+1den 4+1e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı konutların fiyatları 185 bin 500 TL ile 527 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede ödeme sistemi açısından konut bedelinin yüzde 25i peşin, geri kalan yüzde 75lik kısım için banka kredisi kullanılıyor. Bu arada peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim söz konusu.

BİR BAKIŞTA KELEBEKIA PREMIUM
Arazi büyüklüğü: 13.500 metrekare
Daire sayısı : 106
Daire büyüklüğü : 70 - 188 metrekare
Fiyat aralığı: 185.500 - 527.000 lira
Teslim tarihi: Aralık 2012


Geri Dön