27 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı markasını Denizli'ye taşıyor!

Sinpaş Yapı markasını Denizli'ye taşıyor!

Sinpaş Yapı iştiraklerinden Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, "Sinpaş olarak, bugün de yeni markalarımızı lanse etmeye devam ediyoruz" dedi. Sinpaş Yapı markasını Denizli'ye taşıyor...



Bugüne kadar Kelebekia, Kelebekia Premium, Marenegro. Sealybria, Aqua City, İstanbul Palace, Boğaztepe, Aqua Manors gibi birçok marka projeyi hayata geçiren Sinpaş Yapı, Denizli'yi de listesine ekledi. Sinpaş Yapı, yeni proje yapacağı iller arasına Denizli'yi de ekledi. 


Sinpaş olarak, bugüne kadar Kelebekia, Kelebekia Premium, Marenegro, Sealybria, Aqua City, İstanbul Palace, Boğaztepe, Central Life, Aqua Manors gibi birçok marka projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Sinpaş Yapı iştiraklerinden Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, "Sinpaş olarak, bugün de yeni markalarımızı lanse etmeye devam ediyoruz. İstanbul Sultanbeyli'de yükselen Liva Turkuaz; Sancaktepe'de, butik projemiz Köyceğiz; Bakırköy sahil yolu üzerinde Ottomare; Ankara'nın merkezi Çankaya Oran'da gayrimenkul sektörünün temalı en büyük konut projesi Altınoran projelerimiz ile Gaziantep'de Güneydoğu'nun ilk ve en büyük temalı konut projesi Antepia ile geçmişten gelen 40 yıllık uzmanlığımızı geleceğe taşımaya devam ediyoruz" dedi. 


İnşa ettikleri her bir markayla sektörde çıtayı daha da yukarı taşıdıklarını kaydeden Çelik, "Yeni proje olarak baktığımızda, çok yakında Denizli'de yeni bir projemizi kamuoyuna duyuracağız. Denizli'deki bu yeni projemiz, yaklaşık 250 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek ve zengin sosyal olanaklarıyla tüm bölgeye yeni bir renk katacak. İçerisinde birçok ilki ve sürprizi barındıracak projemizde, orman alanıyla iç içe, bölgenin termal olanaklarından da yararlanan özel konut projesini çok yakında lanse edeceğiz" bilgisini verdi. 


Çelik, gayrimenkul sektöründe markalı konut projelerine dönük ilginin son yıllarda önemli bir artış gösterdiğini ifade etti. 

Sektörün geneline baktıklarında, 2013 yılındaki özel nedenlere dayanan istisnai büyümenin ardından 2014'e bir miktar gerileyerek girdiğini kaydeden Mahmut Sefa Çelik, "Yaşanan seçimler de düşünüldüğünde yeni yatırımlarına dönük bekleme kararı alanların etkisiyle ılımlı bir seyir izledi. Bu genel sektör tablosu içerisinde markalı konut pazarı, sektör ortalamasına göre daha hızlı bir gelişim gösterdi" dedi. 


Özellikle Sinpaş gibi köklü kurumsal markaların yeni projelerine dönük ilginin yoğun olduğunu gördüğünü söyleyen Çelik, sektörün geleceğinde de markalı konut projeleri geliştirme konusunda uzman köklü ve deneyimli şirketlerin sektörü bir bütün olarak daha da ileri çekebileceğini belirtti. 


Dünya 


Geri Dön