28 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 



1974 yılından bu yana hayata geçirdiği özgün projelerle gayrimenkul sektöründe öncü roller üstlenen, tecrübesi ve verdiği güvenle bugüne kadar toplamda 120 bin kişiyi ev, ofis ve işyeri sahibi yapan Sinpaş; şimdi de tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna tasarruf etme imkanı sunuyor.

Görülmemiş Fırsat Sunuyor

Tasarruf planları Sinpaş güvencesiyle büyümeyi sürdürüyor. Sinpaş’ın 30 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli yeni kampanyasıyla tasarruf edecekler için hizmet bedelinde yüzde 50 indirim yapılırken, ödemelerin sekizinci ayında teslim garantisi de sunuluyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sadece 2 bin kişiyle sınırlı olacak kampanyayla istedikleri yerde bankasız ve faizsiz ödeme planları ile konut, iş yeri veya araç satın almak isteyen müşteriler bu görülmemiş kampanyadan yararlanmanın dışında; dilerlerse farklı tasarruf planlarını da tercih ederek çekilişle şanslarını deneyebilir, sabit ya da az az artan taksitlerle ödemelerini yapabilir ve teslimat tarihlerini öne çekebilecekleri farklı planlarla da ilerleyebiliyor.

Devlet güvencesi, Sinpaş tecrübesiyle

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Tasarruf finansman faaliyeti yürüten firmalara intibak şartları getirildiğini dile getiren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı sektörün BDDK gözetimine girmesinden sonra güvenli ve sürdürülebilir bir ivme ile büyüdüğüne dikkat çelti.
 


Geri Dön