Genel

Sinpaş Yapı'nın yeni projesi Liva İstanbul'da metrekaresi 2 bin liraya!

Liva İstanbul ismi ile hayat bulacak olan proje şuan ön satış aşamasında. 22 Eylül 2011 tarihinde resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek olan projenin detayları da tanıtım da firma tarafından açıklanacak

 Kelebekia, Boğaztepe, Marenegro, Sealybria, Central Life, İstanbul Palace, Aqua Manors, Aqua City, Pasha Yalı gibi daha birçok projeye imza atan Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim şžirketi,   son olarak da Sultanbeyli 'de yeni bir yaşam alanı yaratıyor.

Liva İstanbul ismi ile hayat bulacak olan proje şuan ön satış aşamasında. 22 Eylül 2011 tarihinde resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek olan projenin detayları da tanıtım da firma tarafından açıklanacak.

İki etap şeklinde yükselecek olan Liva İstanbul Sultanbeyli 'nin, zemin+sekiz katlı bloklarda 700 lüks daireden meydana gelmesi planlanıyor. Projenin yeşil alanı ise 17 bin metrekare olacak.

Ön satış metrekare birim fiyatı 2.000 TL olarak hesaplanan Sinpaş Liva İstanbul, müşterilerine, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipi alternatifleri sunacak.

2013 yılında tamamlanması, sahiplerine teslim edilmesi ve yine aynı tarihte yaşamın başlaması amaçlanan Sultanbeyli Liva İstanbul Evleri, Adalar konseptini içeriyor.

444 19 74

www.sinpasliva.com.tr


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com