01 / 05 / 2024

Sinpaş'ta 84 eve 84 ay vade! Bin 150 TL taksitle!

Sinpaş'ta 84 eve 84 ay vade! Bin 150 TL taksitle!

Sinpaş GYO'nun 4 projesinde ev alan ilk 84 müşteriye Sinpaş tarafından ilk kez uygulanacak 84 ay vade fırsatı sunuluyor



Konut sektörünün öncülerinden Sinpaş GYO, yeni kampanyası "ilk 84 eve 84 ay vade" ile çok özel banka kredisiz ödeme avantajları sunuyor. Sinpaş GYO´nun yeni kampanyası 18 Eylül´den itibaren geçerli olacak.

Sinpaş GYO yeni kampanyası "Ilk 84 Eve 84 Ay Vade"yi düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıya Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer katıldı.

Yeni satış politikalarını ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla belirlediklerini dile getiren Gacemer; Sinpaş GYO´nun yeni kampanyası "ilk 84 Eve 84 Ay Vade" ile yeni bir ilke daha imza attığını belirtti. Gacemer kampanyada ev almak isteyip, herhangi bir sebeple konut kredisi kullanamayanları hedeflediklerini belirterek, kampanyayı şöyle anlattı; "Yarından itibaren Sinpaş GYO'nun Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Anadolu yakasında Aqua City 2010 ve Bursa´da Bursa Modern projelerinden ev alan ilk 84 müşterimize Sinpaş tarafından ilk kez uygulanacak 84 ay vade fırsatı veriyoruz. Müşterilerimiz banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5´i peşin, yüzde 10´u 1 yıl, yüzde 30´u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.150 TL´den başlayan taksitlerle 84 vade ile ödeyebilecekler. Bu kampanya ile daha geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedefliyoruz."

Gacemer, Sinpaş GYO´nun "ilk 84 Eve 84 Ay Vade" kampanyası istanbul Avrupa yakasında Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Anadolu yakasında Aqua City 2010 ve Bursa´da Bursa Modern´de geçerli olacağını söyledi.  Bu hafta sonu itibariyle "ilk 84 Eve 84 Ay Vade" sloganıyla çıkacakları kampanyadan çok umutlu olduklarını söyleyen Gacemer, yeni satış kampanyalarının sektörde yeni bir ufuk ve yeni bir açılım getireceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

Bu yılın ilk 8 ayı ile ilgili bilgi veren Gacemer, "2010 yılının ilk 8 ayında 57 adet Aqua City 2010, 23 adet Lagün,  80 adet Bursa Modern, 308 adet İstanbul Sarayları, 170 adet Bosphorus City olmak üzere 638 adet konut satışı gerçekleştirip, 251.226.146 TL ciro elde ettik. Son çeyrekte yaklaşık 850 adet konut satarak bu yıl yaklaşık toplam 1500 konut satıp 500.000.000 TL ciro elde etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Sinpaş GYO´nun mevcut projelerinde gelinen son durum ile ilgili de bilgi veren Gacemer,
"Sinpaş GYO olarak Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve proje geliştirme aşamasındaki projelerimizle birlikte Küçükçekmece bölgesinde devlet desteği olmayan, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı Türkiye´nin en büyük özel kent projesini gerçekleştiriyoruz. Sadece Bosphorus City bile yaklaşık 11 bin kişinin yaşayacağı bir proje" dedi. Gacemer, Bosphorus City´de 1. Etap teslimlerinin devam ettiğini ve Boğaz´ın suyunun dolmaya başladığını söyledi.

Bosphorus City Türkiye´nin devam eden en büyük inşaat projesi

Gacemer sözlerini şöyle sürdürdü; "Toplam 475.604 metrekarelik inşaat alanına sahip projemiz, inşaatında kullanılan malzeme miktarından, projede çalışan kişi sayısına kadar devasa rakamlara sahip. Şimdiye kadar yaklaşık 315 bin metreküp beton dökülen proje kapsamında 46 bin ton demir kullanılacak. Projenin inşaatında 200´ü mimar ve mühendis olmak üzere yaklaşık 1700 kişi aktif olarak çalışıyor." Gacemer, Bosphorus City´ye komşu, İstanbul Sarayları projesinin de  1. Etabının yüzde 80´inin satıldığını,  2. Etabın da yeni kampanya ile birlikte satışa sunulacağını belirtti.

Aqua City 2010 projesinde ise 3. Etabı satışa açtıklarını belirten Gacemer, ilk iki etabının yüzde 90´ının satıldığını, bu nedenle 3. Etabın satışlarına başlayacaklarını söyledi.

Bursa Modern´de BKM ile Yaza Veda Konserleri

Gacemer, Bursa'nın en büyük yaşam projesi Bursa Modern´de, yaşamın başladığını ve Festival Meydanı açıldığını, bunu Yaza Veda Konserleri ile kutlayacaklarını belirtti. Gacemer "MFÖ, Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Gülben Ergen ile 1 Ekim´de başlayacak Sinpaş Bursa Modern Yaza Veda Konserleri ile binlerce seçkin Bursalı´yı Bursa Modern festival meydanında ağırlayacağız" dedi. 

Bursa Modern sakinlerinin indirimli olarak yararlanacağı konserler, Bursa´ya sonbahar´da yıldız yağdıracak. Sanatçıların Bursa Modern evlerinde misafir edileceği ve sahneye  gölün üzerindeki köprüden geçerek çıkacakları konserlerin programı şöyle:

BKM - Sinpaş Bursa Modern Konser Programı:

1 Ekim  Cuma             MFÖ
2 Ekim  Cumartesi     Ajda Pekkan
6 Ekim  Carşamba      Sertab Erener
9 Ekim  Cumartesi     Gülben Ergen

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler


Kredi kullanamayanlar için 4 projede ilk 84 konuta 84 ay vade

Dört projesinde ilk 84 konutta 84 ay vade seçeneğiyle kampanya düzenleyen Sinpaş GYO, buy yolla bankaya uğramayan ve Anadolu´dan yatırımcılara sesleniyor

Müşterilerden gelen kredisiz satış yöntemi için yeni plan hazırlayan Sinpaş GYO, üçü İstanbul´da biri Bursa´da olmak üzere 4 projede satışa çıkan ilk 84´er konuta 84 ay vade imkanı tanıyan "ilk 84 Eve 84 Ay Vade" ism iyle kampanya düzenledi. Süresi, konutların satışına bağlı olan kampanyada Sinpaş GYO finansmanı kendi bünyesinden sağlayacak.

Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, Avrupa yakasındaki İstanbul Sarayları ve Bosphorus City, Anadolu yakasındaki Aqua City ve Bursa Modern projelerinde bugünden itibaren yeni bir kampanya başlattıkları dile getirdi. Gelen müşteri taleplerini değerlendirerek kendi bünyelerinden finansman sağlayacaklarına dikkat çeken Gacemer, "Gelirini resmi yolla beyan edemeyen, konut kredisi kullanamayan, kira getirisi olan ama bunu belgeleyemeyen müşterilerimizden talepler geliyordu. Bunu daha önceden yapardık ama o zamanda bizim için pratik olmazdı. Şimdi gelirini belgeleyemeyen müşterilerimiz için bünyemizden finanse ettiğimiz bir model geliştirdik" diye konuştu.

Sinpaş GYO´nun mevcut projelerinde gelinen son durum ile ilgili de bilgi veren Gacemer, "Sinpaş GYO olarak Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve proje geliştirme aşamasındaki projelerimizle birlikte Küçükçekmece bölgesinde devlet desteği olmayan, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı Türkiye´nin en büyük özel kent projesini gerçekleştiriyoruz. Sadece Bosphorus City bile yaklaşık 11 bin kişinin yaşayacağı bir proje" dedi. Gacemer, Bosphorus City´de 1. Etap teslimlerinin devam ettiğini ve Boğaz´ın suyunun dolmaya başladığını söyledi.

Sinpaş GYO´nun mevcut projelerinde gelinen son durum ile ilgili de bilgi veren Gacemer, "Sinpaş GYO olarak Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve proje geliştirme aşamasındaki projelerimizle birlikte Küçükçekmece bölgesinde devlet desteği olmayan, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı Türkiye´nin en büyük özel kent projesini gerçekleştiriyoruz. Sadece Bosphorus City bile yaklaşık 11 bin kişinin yaşayacağı bir proje" dedi. Gacemer, Bosphorus City´de 1. Etap teslimlerinin devam ettiğini ve Boğaz´ın suyunun dolmaya başladığını söyledi. Şimdi bunları değerlendiriyoruz" dedi. Gacemer, kampanyadan çok umutlu olduklarını söyleyerek yeni satış kampanyalarının sektörde yeni bir ufuk ve yeni bir açılım getireceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

Özellikle Anadolu´da yaşayan müşterilere bu yolla konut satışı yapmayı planladıklarını belirten Gacemer, "Bu kampanyada kişilerin birikimlerine dokunulmadan 84 aya yayılan bir konsept belirledik. Peşinat olarak yüzde 5 alırken bir yıl sonra yüzde 10, iki yıl sonra ise yüzde 30 ara ödemeler alacağız. Kalan yüzde 55´lik kısım ise 84 ay taksitlendirilecek. Taksitler 1.150 TL´den başlayan rakamlara kadar iniyor. Bu kampanya ile daha geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bosphorus City Türkiye´nin devam eden en büyük inşaat projesi
Gacemer sözlerini şöyle sürdürdü; "Toplam 475 bin 604 metrekarelik inşaat alanına sahip projemiz, inşaatında kullanılan malzeme miktarından, projede çalışan kişi sayısına kadar büyük rakamlara sahip. Şimdiye kadar yaklaşık 315 bin metreküp beton dökülen proje kapsamında 46 bin ton demir kullanılacak. Projenin inşaatında 200´ü mimar ve mühendis olmak üzere yaklaşık 1700 kişi aktif olarak çalışıyor." Gacemer, Bosphorus City´ye komşu, İstanbul Sarayları projesinin de 1. etabının yüzde 80´inin satıldığını, 2. etabın da yeni kampanya ile birlikte satışa sunulacağını belirtti. Aqua City 2010 projesinde ise 3. etabı satışa açtıklarını belirten Gacemer, ilk iki etabının yüzde 90´ının satıldığını, bu nedenle 3. etabın satışlarına başlayacaklarını söyledi.

Marmaris´te yatırımcılara konut satacak

İstanbul dışındaki proje ve yatırımlar hakkında da bilgi veren Gacemer Marmaris´teki arzaileri için çalışmaların devam ettiğini ve yılsonuna kadar satışa çıkılacağının altını çizerek, "Üç koyu kapsayan 173 bin 680 metrekare büyüklüğündeki 6 arsada yabancılara dönük projeler geliştiriyoruz. Orasının gelişmeye ihtiyacı olduğu için acele etmiyoruz. Birde yabancılara satış konusunda bürokratik engellerin pratikleşmesini bekliyoruz doğrusu. Çünkü insanlar istemeden de olsa satıştan sonra bir yılı bulan devir bir zaman diliminde üzebiliyor. Bunun için yabancıların mülk edinmelerini kolaylaşması gerekiyor" diye konuştu.

Gaziantep´te de Nakipoğlu Ailesi ile bir takım görüşmeler olduğunu belirten Gacemer, "Anadolu insanı buradaki lüks ve kaliteyi oradaki konutlarda istiyor. Onların İstanbul´a göç etmek gibi bir istekleri yok. Burayı Marmaris yada Bodrum gibi düşünüyorlar. Dolayısıyla oradaki konutlarının kaliteli olmasını istiyorla" diyerek sözlerini bitirdi.

´Devlet sektörün önünü açsın´

Devletin konut sektörünün önünü açmasını beklediklerini belirten Gacemer, "Devlet 150 metrekareden daha büyük konutların KDV´sini düşürerek ve yabancılara satışı kolaylaştırarak sektör için bir şeyle yapmalı. Yapılan açıklamalarda inşaat sektörünün büyüdüğü belirtiliyor. Kamu inşaatları, yollar ve barajları hesaba katarsak sonuç doğru. Ama geçen yılla bu yılın satış rakamlarını karşılaştırdığımızda yüzde 42´lik bir küçülme görüyoruz" diye konuştu.

Hedef ciro 500 milyon TL

Bu yılın ilk 8 ayı ile ilgili bilgi veren Gacemer, "2010 yılının ilk 8 ayında Aqua City´de 57, Lagün´de 23, Bursa Modern´de 80, İstanbul Sarayları´nda 308 ve Bosphorus City´de 170 olmak üzere toplam 638 konut satışı gerçekleştirip, 251 milyon 226 bin 146 TL ciro elde edildi. Son çeyrekte yaklaşık 850 adet konut satarak bu yıl yaklaşık toplam 1500 konut satarak 500 milyon TL ciro hedefleniyor.elde etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Bursa Modern´de BKM ile Yaza Veda Konserleri

Gacemer, Bursa'nın en büyük yaşam projesi Bursa Modern´de, yaşamın başladığını ve Festival Meydanı açıldığını, bunu Yaza Veda Konserleri ile kutlayacaklarını belirtti. Gacemer "MFÖ, Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Gülben Ergen ile 1 Ekim´de başlayacak Sinpaş Bursa Modern Yaza Veda Konserleri ile binlerce seçkin Bursalı´yı Bursa Modern festival meydanında ağırlayacağız" dedi.

Sinpaş GYO, banka kredisiz 84 ay vadeli ev satacak

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), "Tarihi Fırsat" adını verdiği kapmaya kapsamında inşaatı devam eden 4 projesinin her birinden ilk konut alan 84 kişiye banka kredisi kullandırmadan 84 ay vade imkanı sunuyor. Bugünden itibaren uygulanmaya başlayacak kampanya, Aqua City2010, Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve Bursa Modern projelerinde geçerli olacak. Yeni satış politikalarının ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, "Çeşitli nedenlerle konut kresi kullanamayan ya da kullanmak istemeyenler var. Bizden banka kredisiz finansman modeli geliştirmemiz için talepler geldi" diye konuştu. Gacemer, müşterilerinin banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.150 TL'den başlayan taksitlerle 84 vade ile ödeyebileceklerini açıkladı. Gacemer, bu kampanya ile daha geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedeflediklerini anlattı.
Sabah

84 evi 84 ay vadeli satacak, bankadan kredi istemeyecek

SİNPAŞ GYO, 2010 yılı için planladığı 1500 konut satışı ve 500 milyon TL ciro hedefini yakalamak ve konut kredisi kullanmayı çeşitli nedenlerle tercih etmeyen müşterilerine ulaşmak amacıyla 5 projesindeki 84 evi 84 ay banka kredisiz vade ile satacağı yeni kampanya başlattı. Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, "Yeni satış poltikamızda konut sahibi olmak isteyip, mevcut birikimlerine dokunmak istemeyen müşterilerimizi hedef aldık. Bu müşterilerimizden gelen yoğun bir talepti. Kampanyadan ev alan müşterilerimiz banka kredisi yerine onlara sunacağımız esnek ödeme planlarından yararlanacaklar" dedi.

Kampanyada 420 ev satacak
Hali hazırda devam eden projelerden ev alan ve banka kredisi tercih etmeyen ilk 84 müşteriye Sinpaş tarafından ilk kez uygulanacak 84 ay vade fırsatı verdiklerini söyleyen Gacemer kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi: "Müşterilerimiz banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5´i peşin, yüzde 10´u 1 yıl, yüzde 30´u da 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.150 TL´den başlayan taksitlerle 84 vade ile ödeyebilecekler. Bu kampanya ile daha geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedefliyoruz. İsteyen müşterilerimize de kendi istedikleri ödeme planını uygulayabileceğimiz bazı esnekliklerimizi de olacak."

Yıl sonuna kadar 850 ev
Bu yılın ilk 8 ayı ile ilgili bilgi veren Gacemer, şunları söyledi: "2010 yılının ilk 8 ayında 57 adet Aqua City 2010, 23 adet Lagün, 80 adet Bursa Modern, 308 adet İstanbul Sarayları, 170 adet Bosphorus City olmak üzere 638 adet konut satışı gerçekleştirip, 251 milyan 226 bin TL ciro elde ettik. Son çeyrekte yaklaşık 850 adet konut satarak bu yıl yaklaşık toplam 1500 konut satmayi ve  500 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyoruz. Konut satışlarında en yoğun sezon ilkbahar ayları ile yılın son ayları. Biz de bu yılın ikinci yoğun döneminde yıllık hedeflerimizi yakalamak istiyoruz. Amacımız yılın son 3 ayını bu kampanya ile hızlandırdığımız satışlarla 6 ay gibi bir süre kazanmak."

Süren projelerde geçerli olacak

SİNPAŞ GYO´nun "ilk 84 Eve 84 Ay Vade" kampanyası istanbul Avrupa yakasında Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Anadolu yakasında Aqua City 2010 ve Bursa´da Bursa Modern´de geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin projelerin bitmiş etaplarından değil de devam eden etaplarından ev alabileceklerini söyleyen Seba Gacemer şunları söyledi: "Sinpaş GYO olarak Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve geliştirme aşamasındaki projelerimizle birlikte Küçükçekmece bölgesinde devlet desteği olmayan, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı Türkiye´nin en büyük özel kent projesini gerçekleştiriyoruz."
Hürriyet

Anadolu'daki zenginlere taksitle ev satacak

İstanbul'da oturanların aksine Anadolu'da yaşayanlar konut kredisi kullanırken, üzerindeki varlıkların çevresi tarafından öğrenilmesinden çekiniyor. Bu çekingenliği tespit eden inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş, Anadolu'da yaşayıp yatırım amacıyla İstanbul ve Bursa'da ev alacaklar için banka kredisiz, 84 ay vadeli konut satışına başladı. 
 
İstanbul ve Bursa'da nitelikli konutlar inşa eden Sinpaş GYO, Anadolu'da yaşayan zenginlere banka kredisiz, taksitle daire satacak. Anadolu'daki zenginlerin banka kredisi kullandığında üzerine kayıtlı varlıkların ortaya çıkmasından çekindiğini belirten Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, bu kesime konut satabilmek için banka kredisiz, taksitli satış yapacaklarını açıkladı. Banka kredisi kullanıldığında üzerindeki varlıklar ipoteğe konu olduğu için İstanbul dışında yaşayan zenginlerin bunu istemediğini belirten Seba Gacemer, kendi kasalarından finanse edecekleri taksitli satışlarla bu kesime ev satmayı hedeflediklerini söyledi.

Seba Gacemer'in gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, 2010 yılı başından bu yana sadece banka kredisiyle ev satan Sinpaş GYO, bugünden itibaren (18 Eylül 2010) yeniden taksitle ev satmaya başlıyor. Devam eden 4 projesinde kampanyayı uygulayacak şirket, bunların her birerinde 84 daire olmak üzere toplam 336 daireyi taksitle satacak. Buna göre konutun satış fiyatının yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u birinci yıl sonu ve yüzde 30'u da ikinci yıl sonunda ödenmek şartıyla, kalan yüzde 55'lik borç 84 ay taksite bölünecek. Metrakere fiyatları 2.600 liradan başlayan, ortalama 3 bin lira civarında olan, yerine göre 4.500 liraya kadar çıkan dairelerin en ucuzunun taksiti ayda 1.150 TL olarak hesaplandı. Banka kredili satışların da süreceğini hatırlatan Gacemer, kredisiz, taksitli satışların hedef kitlesinin Anadolu olduğunu söyledi.

Yeni satış politikalarının, ev sahibi olmak isteyenlerin tasarrufuna dokunmadan küçük taksitlerle ev alma kolaylığı sağlamak olduğunu ifade eden Seba Gacemer, "18 Eylül'den itibaren Sinpaş'ın mevcut projelerinin birinden ev alan ilk 84 müşterimize 84 ay vade yapıyoruz. Müşterimiz banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.150 TL'den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek. Bu kampanya ile daha geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Sinpaş GYO'nun 'ilk 84 eve 84 ay vade' kampanyası İstanbul Avrupa yakasında Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Anadolu yakasında Aqua City 2010 ve Bursa'da Bursa Modern'de geçerli ve toplam 336 konutu kapsıyor. Gacemer, yeni satış kampanyalarının sektörde yeni bir ufuk ve yeni bir açılım getireceğine inandıklarını anlattı. Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve yeni projelerle birlikte Sinpaş, İstanbul Küçükçekmece ilçesinde devlet desteği olmadan 20 bin kişinin yaşayacağı en büyük özel kent projesini hayata geçiriyor. 11 bin kişinin yaşayacağı Bosphorus City'de yapımı tamamlanan birinci etap konutların teslimi devam ediyor ve projede Boğaziçi'nin temsil edildiği su kıyısındaki evler dolmaya başladı. Türkiye'nin devam eden en büyük inşaat projelerinden biri olan Bosphorus City, 476 bin metrekare inşaat alanına sahip. Şimdiye kadar 315 bin metreküp beton dökülen projede 46 bin ton demir kullanılacak. İnşaatta 200'ü mimar ve mühendis olmak üzere yaklaşık 1.700 kişi aktif olarak çalışıyor.

Lüks sınırı 180 metrekare olmalı

İnşaat sektörünün yılın ikinci çeyreğinde yakaladığı yüzde 21,9'luk büyümeyi kendilerinin hissetmediğini belirten Seba Gacemer, "Bu daha çok kamu inşaat yatırımlarının artmasından kaynaklanıyor." dedi. Konut inşaatlarının artması ve halkın daha kolay eve sahip olabilmesi için devletin 'lüks ev' tanımını değiştirmesini isteyen Gacemer, 150 metrekare üzeri yerine 180 metrekareden büyük evlerin lüks sınıfa dahil edilmesi gerektiğini söyledi. Gacemer, "Bugün üç çocuklu bir aile brütü 150, neti ise 110 metrekare olan eve sığmıyor. Hükümetten beklentimiz 150 metrekare sınırını 180 olarak değiştirmesi." dedi. 150 metrekareden küçük evlerde KDV yüzde 1 iken, 150 ve üzeri evlerde KDV yüzde 18.

Üç aylık satış hedefi 862 konut

Bu yılın ilk 8 ayında Sinpaş GYO 638 adet konut satarak 251 milyon 226 bin lira gelir elde etti. 2010 yılı satış hedefi ise 1.500 daire ve 500 milyon lira ciro. Şirket yılın ilk yarısında 750 adetlik konut satış tahminine yaklaştı. Yıl sonuna kadar olan yaklaşık 3 aylık sürede 862 konut daha satarak 2010 yılı hedefini yakalamak istiyor. 862 adetlik satışın 336 adedinin 84 ay taksitli, banka kredisiz satış kampanyasından gelmesi hedefleniyor. Şirketin bu yıl sattığı konutların projelere göre dağılımı ise 57 adet Aqua City 2010, 23 adet Lagün, 80 adet Bursa Modern, 308 adet İstanbul Sarayları, 170 adet Bosphorus City şeklinde gerçekleşti.
İBRAHİM BALTA/Zaman


Geri Dön