02 / 05 / 2024

Şişli Belediyesi'nden 2 okul daha

Şişli Belediyesi'nden 2 okul daha

Kapasitesi yetersiz okul binalarının yerine yenilerini inşa eden Şişli Belediyesi, ilçeye 2 okul daha kazandırdı.



Resneli Niyazi ve Mecidiye İlköğretim Okulu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve binlerce yurttaşın katılımıyla hizmete açıldı.

Bölgedeki okul ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan okulun açılış törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçe milli eğitim müdürü, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve yurttaşlar katıldı. 2.eğitim-öğretim dönemine yetiştirilen okulun açılışında konuşma yapan Mustafa Sarıgül, "Biz, geleceğin Başbakanlarının, Cumhurbaşkanlarının bu sıralardan geçeceğine inanıyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin bunu başarmaları için eğitimin şart olduğuna inanıyoruz. Kapasitesi yeterli, modern bir eğitim yuvasında öğrenim gören çocuklarımız geleceğe daha umutlu bakacaktır" dedi.

16 derslikten 50 derslik haline gelen Resneli Niyazi ve Mecidiye İlköğretim Okullarının yapımı 4,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Şişli Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı, yıkıp yeniden yaptırdığı Resneli Niyazi ve Mecidiye İlköğretim Okulu'nun açılmasıyla birlikte ikili öğretim yerine tekli öğretim sistemine geçilmiş oldu.

Geri Dön