29 / 04 / 2024

Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi!

Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi!

Firma: Ant Yapı

Proje: Anthill Residence

Satışların yüzde 90 oranında tamamlandığı Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...



1+1 ve 2+1 daire tiplerinden meydana gelen Anthill Residence'ta dolar kuru 1,50 olarak sabitlendi. Şişli Bomonti  Anthill Residence  fiyat listesi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Ant Yapı tarafından inşa edilen Anthill'de satışların yüzde 90'ı tamamlandı. Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz.


İçerisinde 2010 yılından itibaren yaşam olan Şişli Anthill, 804 adet daireden oluşuyor. Projede, İstanbul Avrupa yakası Şişli'de yükseliyor. Proje, 25 bin metrekare alana sahip.


Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi!


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılan Bomonti Anthill, spa merkezi, fitness salonu, vitamin bar, çocuk oyun alanları, güzellik salonu, güneşlenme terası, yüzme havuzu, jet poll, solaryum gibi imkanlar yer alıyor. Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi için haberimizi okumanız yeterli.


Yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde 12 ay taksitlendirme imkanı sağlanan Anthill Bomonti'de son 70 adet daire satışta. Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.


Şişli Bomonti Anthill Residence fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 589 bin dolar, 2+1 daireler ise 730 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Telefon: 0212 232 42 32

Web Adresi: www.anthillresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön