28 / 04 / 2024

Şişli Nurol Tower ne zaman teslim?

Şişli Nurol Tower ne zaman teslim?

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Şişli Nurol Tower ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Nurol GYO projesi Şişli Nurol Tower projesinde teslimlerin 1 Haziran 2014 tarihinde yapılması planlanıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy bölgesinde inşa ediliyor olan  Nurol Tower  projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Şişli Nurol Tower ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Nurol GYO Nurol Tower projesi 6 bin 842 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Ev ofis ev konseptiyle hazırlanan Şişli Nurol Tower projesinde ofis, home ofis ve dükkanlar yer alıyor. Nurol Tower Şişli'de ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


Nurol Tower Şişli projesinin satış ofisi ile 444 64 96 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Nurol Tower Şişli projesinde fiyatlar 544 bin dolar ile 1 milyon 115 bin dolar arasında belirlendi.



Şişli Nurol Tower ne zaman teslim?


Şişli Nurol Tower ne zaman teslim sorusuna 1 Haziran 2014 olarak yanıt veriliyor. 291 bağımsız birimden oluşan Nurol Tower Şişli projesinde 243 adet home ofis, 12 adet ofis ve 36 adet ticari birim yer alıyor.


Nurol Tower Şişli projesinde ofisleirn büyüklükleri 73 metrekare ile 193 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  Nurol Tower Şişli'de kapalı otopark, toplantı odaları, sky lounge, banka atmleri, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Nurol Tower nerede?

Nurol Tower adres bilgisi : Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387  Şişli 


Şişli Nurol Tower ne zaman teslim?


Nurol Tower iletişim bilgisi

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr


projeye sor



Geri Dön