Kent Haberleri

Şişli Ritz Carlton Süzer Plaza'da 800 milyon TL'ye satılık rezidans!

Şişli, Askerocağı Caddesi'nde konumlanan Ritz Carlton Süzer Plaza'daki rezidans 800 milyon TL'den satılıyor.

Şehrin turizm ve iş merkezi ilçelerinin tam ortasında yer alan Süzer Plaza'daki rezidans konut 800 milyon liradan Versatıe Gayrimenkul Center Sinan Çizmeci tarafından satılıyor.
Ritz Carlton Süzer Plaza'daki rezidans net 1100 metrekare, bürüt ise 1550 metrekare büyüklüğe sahip.

Boğaz manzaralı ve 10+2 odası bulunan plazanın yaşı 16-20 arası olarak belirtildi. Merkezi ısıtma sistemine sahip Ritz Carlton Süzer Plaza'daki rezidans'ın 6 banyosu ve kapalı otoparkı bulunuyor.

İşte sahibinden.com'daki o ilan.... 

ŞİŞLİ RİTZ CARLTON SÜZER PLAZA NEREDE?

İstanbul’un en önemli ve tanınmış meydanı olan Taksim Meydanı'na yürüme mesafesinde olan Süzer Plaza, aynı zamanda Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile kongre yerleşkesi içinde bulunan Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'na da yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Topkapı Sarayı, Aya Sofya ve Yerebatan Sarnıcı gibi eski yapıların yer aldığı Tarihi Yarımada, Süzer Plaza’ya arabayla 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

SÜZER GRUBU HAKKINDA!

Türkiye’nin köklü grupları arasında yer alan Süzer Grubu, 1952 yılında, Gaziantep’te Hasan Süzer tarafından kuruldu. Gaziantep bölgesinde yoğunlaşan inşaat işleri ve ticaret yapmak üzere kurulan Süzer Grubu, 1960’lı ve 70’li yıllardan itibaren inşaat, turizm ve dış ticaret alanında, hızlı ama istikrarlı bir biçimde büyüyerek faaliyetlerini geliştirdi.