Sektörel

Sistem Emlak mehter takımlı açılış yaptı!

Emlak sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren Sistem Emlak yeni yerinin açılışını. Kayseri'den özel olarak getirttiği. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının çaldığı mehter marşıyla yaptı.


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek'in de katıldığı açılışta. 

Mehter Marşının çaldığı marşlar, emlak ofisi açılışına farklı bir hava getirirken, çevre sakinlerinin de büyük ilgisini çekti. 


Sistem Emlak ortağı Mevlüt Mete Kalın, şirketin diğer ortakları Mehmet Ali Farsak ve Fatih Demirtaş la birlikle gayrimenkul sektöründe 10 yıldır müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. Turkmenbası Bulvarında açtıkları 4 uncü şubeleriyle birlikle işlerini biraz daha büyütmüş olduklarını kaydeden Mevlüt Mete Kaim. 30 çalışan sayısına sahip olan firmanın Adana da sektörde söz sahibi durumda olduğunu kaydetti. 


Müşteri memnuniyetini, güveni birinci planda tutan hizmet anlayışıyla basarı çıtasını yükselteceklerini ifade eden Kalın: "Söz konusu Gayrimenkul danışmanlığı olunca, biz her zaman birinci sıradayız. Gayrimenkul danışmanlık bazında Adana' da söz sahibi olduğumuzu düşünüyoruz. Bu başarıyı birlikle gerçekleştirdiğimiz ortaklanma çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Gelişen bir sektör Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyurek de emlak sektörünün yapı sektöründeki önemine değinerek: '"İnşaat sektörünün en büyük kısmını emlak sektörü oluşturuyor. Bu arkadaşlarımızı yaptıkları güzel yatırım ve basanları nedeniyle kutluyorum" diye konuşlu. 



Posta Çukurova Gap