28 / 04 / 2024

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Firma: Sistem İnşaat

Proje: Sistem Prestij Villaları

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...



Sistem Grup İnşaat tartafından, modern Mimari çizgilere sahip ve müstakil havuzlu villa olarak inşa edilen  Sistem Prestij Villaları bir evden çok daha fazlasını sunuyor. Sistem Prestij Vilları'nda toplam 27 adet villa yer alıyor ve teslimlerin 5 ay sonra yapılması planlanıyor.

 Her detayı en ince ayrıntısına kadasr düşüşülmüş olan Sistem Prestij villarının genel özellikleri şu şekilde; Tüm villalar deprem yönetmeliğine uygun, villaya özel yüzme havuzu, villaya özel sauna, ısı yalıtımlı alüminyum doğrrama, otomatik aliminyum panjur, özel peyzaj alanları, otomatik bahçe sulama, site güvenlik kameraları yer alıyor. 

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

SİSTEM PRESTİJ VİLLALARI NE KADAR?  SİSTEM PRESTİJ VİLLALARI FİYAT LİSTESİ

27 adet villadan oluşan projede villar tek tip olup sadece 4+1'den oluşuyor.  235 metre kare ve 260 metre kare arasında olan villaların fiyatları 11 milyon TL'den başlıyor.

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

SİSTEM PRESTİJ VİLLARI NEREDE? SİSTEM PRESTİJ VİLLALARI LOKASYON BİLGİSİ

Sistem Prestij vilları Menderes devlet hastenesine 2 dakika, Menderes çarşıya 3 dakika,  İzmir  Havalimanbına 8 dakika, Gaziemeir'e 12 dakika, İstinyepark AVM'ye 19 dakika,  Gümüldür plajlarına 35 dakika, Kuşadasına 35 dakikalık konumda yer alıyor.
 

WEB: https://sistemprestige.com/

TEL: 0532 703 55 55

 

Zeytinlik Evleri satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön