Genel

Sitech Eurasia şantiyelere ileri teknolojiyi getiriyor!

SITECH Eurasia, her marka iş makinası ile birlikte kullanılabilen ileri teknoloji sevk ve kontrol sistemlerini inşaat sektörünün hizmetine sunacak...  

Borusan Grubu, inşaat sektörüne özel bilgi teknolojileri ürün ve hizmet üretimi konusunda global bir lider olan Trimble firması ile distribütörlük anlaşması yaptı.

Buna göne kurulan SITECH Eurasia, her marka iş makinası ile birlikte kullanılabilen ileri teknoloji sevk ve kontrol sistemlerini inşaat sektörünün hizmetine sunacak. SITECH Eurasia ürün ve hizmetleriyle; karayolu, tren yolu, havaalanı gibi ulaşım projelerinin yanı sıra kurumsal, endüstriyel ve konut ve diğer büyük ölçekli altyapı projelerinde de müşterileri için değer yaratmayı hedefliyor.

Maliyet avantajı

SITECH Eurasia Satış ve Pazarlama Müdürü Reha İmer, sundukları ürün ve hizmetlerin inşaat projelerinde yüksek maliyet avantajı getirdiğini belirterek şunları söyledi:

'Türkiye'nin ekonomisinde önemli bir yeri olan inşaat sektörüne ileri teknoloji ile değer katan çözümler sunacağız. SITECH Eurasia, uydu üzerinden GPS bağlantılı sistemler kanalıyla Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve Kırgızistan ülkelerinde hizmet verecek.

Profesyonel organizasyonumuz ile müşterilerimizin iş makinalarını ve şantiyelerini kazı ve tevsiye kontrol sistemleri ile donatacağız. Makinalardan yüksek verimlilik elde etmelerini sağlayarak inşaat projelerinin de verimliliğini artıracağız. Projelerde maliyet avantajları sunacağız.'

Gece gündüz kesintisiz, aynı kapasitede çalışma fırsatı

SITECH Eurasia taahhüt firmalarının şantiyeleri ile merkez ofisleri arasında bilgi paylaşımını ve yönetimini sağlayacak çözümleri de sunuyor. SITECH Eurasia tarafından sağlanan teknoloji çözümleriyle, üretim ve işletim verileri, radyo modem veya GSM kanalı ile merkez ofislere iletilebiliyor. Bu sayede projelerin tüm safhalarının takibi yapılarak kayıt altına alınabiliyor, kazı hacim hesapları süratlendiriliyor ve dolaylı raporlama ihtiyaçları ortadan kaldırılıyor. Satış sonrası sağlanacak teknik destek hizmetleri ve kişiselleştirilmiş eğitimler ile projelerde gece ve gündüz kesintisiz olarak aynı kapasitede çalışabilme imkanı doğuyor.

Yeni teknolojinin sağladığı çözümle kısalan üretim sürelerinin getirdiği yakıt tasarruflarının yanı sıra aşınmalardaki azalmalara bağlı olarak maliyetler düşüyor, asgariye inen hata riskleri sonucunda güvenlik ve verimlilikte çok önemli düzeyde artışlar sağlanıyor.