04 / 07 / 2024

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve yeni stat yapımı karşılığında verilen yerlerden birisi olan Atatürk Spor Salonu TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.



Yeni stadın yapımı karşılığında verilen İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Atatürk Spor Salonu mülkiyeti devralan  TOKİ  tarafından satışa çıkarıldı.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Sivas’taki Atatürk Spor salonunda  içinde bulunduğu 54 adet arsayı (konut, ticaret, özel sağlık, özel kreş, özel eğitim, özel ortaöğretim,  küçük sanayi, bakım ve akaryakıt istasyonu, turizm, depolama,  spor ve otel alanı niteliğinde) yaklaşık 663 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu.


TOKİ tarafından satışa çıkarılan Kayserikapı Mahallesi 353 Ada 161 Parselde 1.925,81 metrekare alan metrekaresi 5 bin TL’den olmak üzere  toplam 9 milyon 629 bin 50 TL ye peşin fiyata satışa çıkarıldı.


Satış ihalesi ise yarın 23 Mart Perşembe günü yapılacak. İhale için müracaatların olup olmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, arazinin satılıp satılmadığı ise ihalenin tamamlanması ile belli olacak.



Sivas Memleket


Geri Dön