10 / 05 / 2024

Sivas'ta et entegre tesisi inşaatı devam ediyor!

Sivas'ta et entegre tesisi inşaatı devam ediyor!

Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ile birlikte zemin çalışmalarında son aşamaya gelinen Et Entegre Tesisi inşaatını gezen Genel Sekreter Salih Ayhan, firma yetkilileri ile de görüşüp, çalışmalarda gelinen son noktayı değerlendirdi...




Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Ulaş Kovalı bölgesine yapılan Et Entegre Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.


Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ile birlikte zemin çalışmalarında son aşamaya gelinen Et Entegre Tesisi inşaatını gezen Genel Sekreter Salih Ayhan, firma yetkilileri ile de görüşüp, çalışmalarda gelinen son noktayı değerlendirdi.


Sivas İl Özel İdaresi tarafından şehrimize önemli bir yatırım yapıldığını ifade eden Ayhan, tarım ve hayvancılığın bel kemiği olan Et ve Süt Entegre Tesisi çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Kış mevsimi olmasına rağmen 2 aydır hafriyat alımlarının devam ettiğini, çalışmaların tamamlanmasının ardından tesisin temelinin atılacağını kaydeden Ayhan, ”Temel hedefimiz bu önemli yatırımı yıl sonuna kadar tamamlamaktır. İnşallah Sivas’a vizyon bir proje kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Tesis; görselliği, teknik alt yapısı, çevresel düzenlemesi ve tüm boyutlarıyla güzel ve örnek bir çalışma olacak. Arsa, ÇED, enerji nakil hatları, içme suyu ve çevre düzenlemesi gibi işlerin bir plan dahilinde sürdüğünü göz önüne alırsak 2013 yılı Ağustos ayında başladığımız süreçte çok daha önde gidiyoruz. Şu an istediğimiz noktadayız. Sivasımıza güzel bir proje kazandırmanın mutluluğunu bu yılın sonunda hep birlikte yaşayacağız diye düşünüyorum” dedi.


Ayhan daha sonra çalışmaları son aşamaya gelen 112 Acil Çağrı Merkezinde incelemelerde de bulundu.



Maraş Gündem


Geri Dön