30 / 04 / 2024

Sivas'taki huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Sivas'taki huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Sivas’ta yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor. 3 bloktan oluşan Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceğini belirtti.



Sivas’ta yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Sivas İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan ve kısa süre önce Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz tarafından temeli atılan huzurevi, 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanarak hizmete girecek.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Plan Proje ve Yatırım İnşaat Müdürlüğü teknik personeli ile inşaat çalışmaları devam eden huzurevinde incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Karşıyaka mahallesinde yapımına başlanan huzurevinin 96 kişi kapasiteli olduğunu ifade eden Ayhan, binanın 500 iş günü içinde tamamlanacağını söyledi. Binanın 12 bin 678 metrekare alana yapıldığını, 3 bloktan oluşan Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceğini belirtti.


Hürriyet 


Geri Dön