06 / 05 / 2024

Sivrice'de Dilek Apartmanı ekipler tarafından yıkıldı!

Sivrice'de Dilek Apartmanı ekipler tarafından yıkıldı!

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından,  Dilek Apartmanından 20 kişi sağ olarak çıkarılmıştı, 8 kişinin ise cansız bedenine ulaşılmıştı . Dilek Apartmanı ekipler tarafından  kontrollü olarak yıkıldı...



Elazığ'da cuma günü meydana gelen depremin ardından enkazından 20 kişinin sağ olarak çıkarıldığı, 8 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldığı Dilek Apartmanı, yıkılma riskine karşı ekipler tarafından kontrollü olarak yıkıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kent merkezindeki Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Dilek Apartmanı, arama kurtarma haberleriyle gündeme gelmişti. 

20 KİŞİ SAĞ ÇIKARILMIŞTI 

İki büyük bloğun tam ortasında yer alan ve 22 saniye süren depremde yıkılan Dilek Apartmanı'nın enkazından 20 kişi sağ olarak çıkartılırken 8 kişinin ise cansız bedenine ulaşılmıştı. 

EKİPLER TARAFINDAN YIKILDI 

İşte o apartman bugün saat 11.30 sıralarında yıkılma riski nedeniyle kontrollü olarak ekipler tarafından yıkıldı. Kameraya da yansıyan görüntülerde binanın yıkımının ardından ortalık bembeyaz bir toz bulutuyla kaplandı. 

Elazığ’daki  binalar neden çöktü?


 


Geri Dön