Ekonomi

Siz de kara listeye alınmış olabilirsiniz! Milyonlarca kişiye bankalardan büyük şok! Şimdi bakın!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 2022'nin ilk 9 ayında 1,2 milyon kişinin bankalara olan borcunu ödeyemediği için kara listeye alındığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar... Sözcü'den Mehmet Serbes'in haberine göre; Bulut, 2022 Ocak-Eylül döneminde toplam 819 bin 547 vatandaşın bankalara olan bireysel kredi borcunu, 706 bin 457 vatandaşın da kredi kartı borcunu zamanında ödeyememiş olması sebebiyle bankalar tarafından icra takibine alındığına dikkat çekti

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, ekonomik kriz sebebiyle son bir senede bankacılık sektörü kârına kâr katarken, milyonlarca vatandaşın ödeyemeyecek duruma geldiği kartı borçları ve bireysel krediler nedeniyle ‘kara liste’ye alındığını belirtti.

Sözcü'den Mehmet Serbes'in haberine göre; Bulut, 2022 Ocak-Eylül döneminde toplam 819 bin 547 vatandaşın bankalara olan bireysel kredi borcunu, 706 bin 457 vatandaşın da kredi kartı borcunu zamanında ödeyememiş olması sebebiyle bankalar tarafından icra takibine alındığına dikkat çekti. 

Son dakika altın açıklaması! Analistler resmen rakam verdi! Altın fiyatlarının bugün ne kadar olacağı belli oldu

Ekmeğe zam yolda! Yeni fiyatı dudak uçuklattı!

EYT'liler dikkat! Emekli olan herkes tazminat alacak mı? Prim günü ne kadar olacak? Hemen bakın!